Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

(τo)...Τίποτα δεν πάει χαμένο

ΕΧΑΣΕ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΟΔΙΚΕΙΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΔΡΑ, ΠΗΡΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ...ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ !!!

Ένα μόλις μήνα έμεινε χωρίς… ένσημα η τέως βουλευτής Κορινθίας της Νέας Δημοκρατίας, Ελένη Σούκουλη. Η πρώην γαλάζια αναπληρώτρια κοινοβουλευτική εκπρόσωπος που θεωρείται «προεδρική» και είχε χάσει τη βουλευτική έδρα της με απόφαση του εκλογοδικείου τον περασμένο Ιούνιο, πλέον είναι σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη σε θέματα χωροταξίας.

Η σχετική ανακοίνωση έγινε με κάθε επισημότητα από το Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο υπενθυμίζει πως η κυρία Σούκουλη εργάζεται ως πολιτικός μηχανικός από το 1998
.

Όσο για τη θέση της στη Βουλή, δύο χρόνια μετά τις εθνικές εκλογές του Ιουλίου του 2019, πήρε ο Κώστας Κόλλιας, ο οποίος -σε εσωκομματικό επίπεδο- θεωρείται φίλα προσκείμενος στους πρώην πρωθυπουργούς, Κ. Καραμανλή και Αντ. Σαμαρά, παρά στο σημερινό πρόεδρο της κυβερνώσας παράταξης και πρωθυπουργό.

Οι 4 σύμβουλοι του Μητσοτάκη που "εξαφανίστηκαν νύχτα" και η π. βουλευτής που έχασε την έδρα της και διορίστηκε στο γραφείο του... για να μην τα κάνει λαμπόγυαλο!

 

Η Energa – Hellas Power... των καταχρήσεων και οι "άγνωστοι" επενδυτές που πήραν άδεια για παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας! Ο Βασίλης Μηλιώνης, οι κρυφοί μέτοχοι της Clavenia Limited και το εργοστάσιο στην Λάρισα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...