Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

Πλεύρη...τα τρωκτικά κάνουν πάρτι στα νοσοκομεία.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πως κάνετε έτσι βρε;!
Το ποντικάκι είχε ραντεβού για το εμβόλιο....
άκουσε για μαϊμούδες και φοβήθηκε...

Ανώνυμος είπε...

Ποιος ΤΡΕΛΟΣ πάει σε νοσοκομείο;(κρεματόρια)

Φρόντισε να τρως αλκαλικές τροφές! Κάθε μέρα.

Κουράγιο σε όσους είναι εξαναγκ.σε νοσοκ.

ΥΓΕΊΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΦΡΟΝΤΊΔΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΕΣ ΠΑΛΙ ΕΓΩ;ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΊΣ.ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΛΈΜΕ!

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 3 Αυγούστου 2022 - 12:34 μ.μ. εισαι ψεκασμενος!
Ασε το ποπολο να κανει τα κουμαντα του, οι γιατροι δηλαδης κλεφτες θα γινουν; Ξερεις τι εξοδα εχουν οι βιλες και οι μερσενταρες;
Δεν πα να λες γραμμενο σε εχουν και εσενα και εμενα και πολλους αλλους γιατι εμεις δεν γνωριζουμε, δεν εχουμε σπουδασει ιατρικη, οι γιατροι ξερουν! Χουφτες τα χαπια καθε μερα! Με τις χουφτες! Εσσαει! Μεχρι να τιναξουν τα πεταλα χαπια θα παιρνουν! Και ολο προβληματικοι ειναι! Αλλεργιες, ζαλαδες, ταχυκαρδιες, υποταση, υπερταση, στομαχι, σακχαρο ΒΑΡΑΝΕ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΔΥΟ ΔΥΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ! Χειροτεροι και απο τους πιο τελειωμενους πρεζακηδες!
Εμενα οι δικοι μου με εχουν γαμησει! Ειμαι ο μονος στην οικογενεια και στα σογια που δεν παιρνω ουτε ασπιρινη! Απο 18 χρονων και κοντευω να ψωφησω απο γηρατεια!
Ολη μερα τρυπιουντε να μετρησουν το σακχαρο, να παρουν πιεσεις, ελα εδω να σου κανουμε τα τεστ, βρε τραβατε γαμηθειτε ολοι μαζι εσεις και οι γιατροι σας!
Σακουλες τα φαρμακα καθε μηνα! Ρε μαλακες τι κανετε; ΤΙΠΟΤΑ! ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ!
Με το παραμικρο παρτους κατω! ΝΗΣΤΕΙΑ;;;; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;;;; ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ!
Λεω προχθες του αδερφου μου, πες μου βρε μαλακα, πότε ηταν η τελευταια φορα που ενοιωσες να γουργουριζει η κοιλια σου απο την πεινα! Με κοιταγε σαν μαλακας!
Κατσε του λεω να βαρας ενεσεις σαν πρεζονι! Εικοσι πεντε χρονια ενεσεις βαραει! Και μεχρι να ψωφησει ενεσεις θα βαραει! Τι θα κανεις ρε παπαρα αν στις κοψουν; Αεεαεεαεαεε εχω παρει αρκετες.
Τους εχω στειλει βιντεο του Dr Morse που ειναι μεταφρασμενα στα Ελληνικα, πενταλεπτα, δεκαλεπτα. Ουτε που τα ειδαν! Μαλακας ειναι (ο Dr Morse) Ο γιατρος τους ειναι ο γαμαω!
Οταν ξεσπασε ο κοροδοιος πριν δυο χρονια, επεσε ταβλα! Μια εβδομαδα τεζα! Καργα αντιβιωσεις, τρεις διαφορετικες επαιρνε, 500ρες!
Μου ερχεται, ελα να σε φιλησω να κολλησεις! Εγω του λεω; Ελα! Ειχα επανω μου τότε που δεν γνωριζε κανενας τι συμβαινει, μεσα στις τσεπες δυο κομματια χαλκοσωληνα και στον καρπο περασμενο σαν βραχιολι χαλκινο συρμα, με φιλαει στο μαγουλο παιρνω τη χαλκοσωληνα τριβω λιγο το μαγουλο, σε γραφω στα αρχιδια μου του λεω! Στη βδομαδα ΞΑΝΑΠΕΦΤΕΙ ΤΑΒΛΑ ΓΙΑ ΕΙΚΟΣΙ ΜΕΡΕΣ! ΤΑΒΛΑ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΕΡΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ!
ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΡΕΣ ΤΟΥ, ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ! ΕΙΚΟΣΙ ΜΕΡΕΣ ΤΑΒΛΑ!
Σαν τον πεθαμενο ηρθε μετα!

Ανώνυμος είπε...

1:09 ΤΟ! ΣΧΟΛΙΟ!

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΙ ΖΏΔΙΟ ΕΙΣΤΕ?

ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΛΑΙΝ ΜΑΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΈΝΟΥΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΣ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΑ ΟΤΙ ΛΕΣ, ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΑ ΝΑΣΑΙ..ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΣΥΝΕΝΌΗΣΗ ΥΠΆΡΧΕΙ ΜΈΧΡΙ ΠΟΥ ΣΤΑ ΓΗΩΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ. ΕΤΣΙ ΤΕΑ ΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Ιεχωβαδες γιατροι και γεωπονοι ειναι το φαι μου! Αλλα για να τους αντιμετωπισεις πρεπει να εχεις επιχειρηματα! Και για να εχεις επιχειρηματα πρεπει να εχεις γνωση! Η γνωση δεν αποκταται με φραπε στις καφετεριες και στα μπαρακια με τις ψωφιες!
Εδω ειμαι εγω, οποιος γιατρος θελει να με αντιμετωπισει ειναι καλοδεχουμενος!
Εκεινος δεν ξερω αν μπορει κι αν ειναι ετοιμος να με αντιμετωπισει σε θεματα υγειας και προληψης! Ας ερθει και ας μου προτεινει απο το πιο απλο φαρμακο που χορηγει εως το καλυτερο κατα την γνωμη του... Διαβασε μου τωρα και τις... παρενεργειες!
Αυτο ομως ΠΟΤΕ δεν ενδιαφερει τον... νοσουντα, γιατι ο γιατρος του, ΞΕΡΕΙ!
Καλες καθημερινες εσσαει χουφτιες!

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΝΕΙΣ? ΤΙ ΖΩΔΙΟ ΕΊΣΑΙ; ΛΕΜΕ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...