Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

Τραβά το σχοινί η Πελόζι.

Η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Νάνσι Πελόζι, κατευθύνεται προς την Ταϊβάν! Αυτό μετέδωσαν πριν λίγο ανώτεροι Αξιωματούχοι των ΗΠΑ και της Ταϊβάν και πλέον τα χειρότερα είναι μπροστά για την περιοχή του Ινδο-Ειρηνικού. Αξιωματούχος της Ταϊβάν  πρόσθεσε ότι η Πελόζι αναμένεται να μείνει στην Ταϊβάν μια νύχτα. Δεν είναι σαφές πότε ακριβώς θα προσγειωθεί στην Ταϊπέι. Πολλά τοπικά μέσα ενημέρωσης στην Ταϊβάν, μεταξύ των οποίων το TVBS αναφέρουν ότι η Πελόζι μπορεί να προσγειωθεί στην Ταϊβάν  αύριο το βράδυ. Πάντως κινεζικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν επικαλούμενα πληροφορίες από τις κινεζικές υπηρεσίες πληροφοριών ότι η Πελόζι θα επισκεφθεί την Ταϊβάν πετώντας από την αεροπορική βάση Clark στις Φιλιππίνες στις 3 Αυγούστου και όχι αύριο. Προσθέτουν επίσης ότι θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο Tsai Ing-wen στην Ταϊπέι.

Είτε η Πελόζι καταφέρει να προσγειωθεί στην Ταϊβάν είτε όχι, η περιοχή μπαίνει σε εμπόλεμη περίοδο καθώς η Κίνα θα επιταχύνει τις προετοιμασίες επανένωσης με την Ταϊβάν με χρήση στρατιωτικών μέσων.

 

Επίσημο: Η Πελόζι πηγαίνει Ταϊβάν! – Πατριωτικά τραγούδια στην Κίνα: “Προετοιμαστείτε για σύρραξη”- Σπεύδουν δύο αεροπλανοφόρα και δύο αμφίβιες ομάδες μάχης

 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι επιλογές που έχει η Κίνα είναι δύο. Σκληρές επιλογές ΚΑΙ οι δύο, αλλά είναι οι μόνες στις οποίες δυνητικά μπορεί να καταφύγει...
Η πρώτη είναι να καταρρίψει το κυβερνητικό αεροσκάφος με την ανεκδιήγητη, προκλητική και ανεύθυνη Αμερικανίδα. Όμως όλοι αντιλαμβάνονται ότι αυτό σημαίνει πόλεμος με απρόβλεπτες προεκτάσεις.
Η δεύτερη επιλογή είναι να το παρενοχλήσει σοβαρά χωρίς να αποτρέψει την προσγείωσή του στο έδαφος της Ταϊβάν. Τότε θα έχει ανοίξει ο ασκός του Αιόλου και θα πρέπει να είναι αποφασισμένο να "καταπιεί" την Ταϊβάν τροποποιώντας οριστικά τα δεδομένα...
Αν δεν βρεθεί κάποιος αποφασισμένος να χαλάσει τα Αμερικανικά προβοκατόρικα σχέδια την τελευταία στιγμή, ο πλανήτης θα μπει σε πολύ σοβαρές περιπέτειες.

Ανώνυμος είπε...

Εγω θα την αναγκαζα να προσγειωθει στην Κινα και μετα θα εβαζα 3 δις Κινεζους να της πεταξουν απο ενα πουτσο.

Ανώνυμος είπε...

12:30σχολιο. Δεν φτάνει που οι Κινέζοι είναι ΑΠΤΟΥΣ ποιο ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΥΣ λαούς,θες να τους τιμωρήσεις κιόλας.🤣

Ανώνυμος είπε...

Τους εχω αχτι γιατι σκαρτεψαν τα παπουτσια Kung Fu τα τελευταια δεκαπεντε χρονια, φαρδυναν το παχος της σολας και δεν παιρνει το πελμα το αναγλυφο του εδαφους. Ευτυχως τα ξαναεφερε στην Ελλαδα το δεκαθλον αλλα δεν ειναι και της ιδιας ποιοτητας το υφασμα και το υλικο της σολας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...