Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022

Με το διάγγελμα γέλασαν και τα τσιμεντα της Κατεχάκη. !

 

 

Με μεγάλη καθυστέρηση τοποθετήθηκε ο Μητσοτάκης για την υπόθεση υποκλοπών, επιχειρώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Προέβη μάλιστα σε μία πρωτοφανή λαθροχειρία κατά του Συντάγματος και του ίδιου του πολιτεύματος! Αναφερόμενος στην πολιτική ευθύνη, έκανε το αδιανόητο: Προσπάθησε να την μετακυλήσει στον γενικό γραμματέα του, ο οποίος μάλιστα είναι και συγγενής του! Την πολιτική ευθύνη δεν μπορεί να την αναλάβει κανένας γενικός γραμματέας, διότι απλούστατα δεν είναι πολιτικό πρόσωπο αλλά διορισμένος.

Σύμφωνα με το πολίτευμα μας, η πολιτική ευθύνη βαρύνει είτε τον αρμόδιο υπουργό, είτε εν προκειμένω τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ο οποίος με σαφήνεια έχει θέσει την εθνική υπηρεσία πληροφοριών υπό την ευθύνη του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραβιάζοντας κάθε αρχή του δημοκρατικού πολιτεύματος, εξακολουθεί να πιστεύει στο «ανεύθυνο» του Ανώτατου άρχοντα, λες και είναι ο ίδιος Λουδοβίκος η ακόμα χειρότερα, Φεουδάρχης μεσαιωνικού Βασιλείου.

 «Η ελληνική κυβέρνηση κατηγορείται για τις «πιο σκοτεινές πρακτικές» στο σκάνδαλο των υποκλοπών που φέρνει στη θύμηση τις χειρότερες ημέρες της στρατιωτικής διακυβέρνησης της χώρας, αναφέρει σε σημερινό άρθρο που υπογράφει η Helena Smith ο βρετανικός Guardian.

Ο Guardian κάνει λόγο για σκάνδαλο υποκλοπής που «οδήγησε τον αρχηγό της υπηρεσίας πληροφοριών της Ελλάδας και τον επικεφαλής του προσωπικού γραφείου του πρωθυπουργού σε παραίτηση μέσα σε λίγα λεπτά», ενώ επισημαίνει τα αιτήματα της αντιπολίτευσης για νέες παραιτήσεις εν μέσω αποκαλύψεων για «κατασκοπευτική κρίση» «που παρομοιάζεται με το Γουότεργκεϊτ».

 

Μητσοτάκης: Αμετανόητος, αλαζονικός κι επικίνδυνος

 

Το σημερινό διάγγελμα του Κούλη δεν είναι μόνο μνημείο αλαζονείας που προκαλεί τη νοημοσύνη των πολιτών με την παντελή έλλειψη πειστικότητάς του. Είναι ταυτόχρονα η πιο τρανταχτή απόδειξη ότι είναι αμετανόητος και δεν ορρωδεί προ ουδενός στην (όλο και πιο δυσκολη) προσπάθεια του να μείνει γατζωμένος στην εξουσία.

 

Κ.Μητσοτάκης: Ο νόμος επιτρέπει να παρακολουθούμε ευρωβουλευτές αλλά όχι αρχηγούς κομμάτων!

Επιτρέπεται πρωθυπουργός να έχει άγνοια νόμου;

 

ΕΥΠ/ΚΥΠ: Κερασάκι στην τούρτα μιας βάρβαρης πολιτικής

 

Τα ένστολα "παιδιά" της ΕΥΠ και τα "τιμολόγια" για την παρακολούθηση τηλεφώνου! Τα "μεροκάματα" των USB για ίδιον όφελος, των διαδόχων του "Σάκη με τα μεγάλα αυτιά"! Ο "Νούλης", ο "Λαδιάρης", ο "Λάκης της Ε" η "Ελενάρα" και ο "Κωστάκης" που κάνει τα ραντεβού στον Ωρωπό.

 

 

ΑΔΑΕ: Πάνω από 25.000 οι παρακολουθήσεις τηλεφώνων την διετία 2019-2020!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ; Η ΚΑΤΕΧΆΚΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑΤΟΪΚΉ; ΚΑΙ Η ΜΕΣΟΓΕΊΩΝ;
ΑΝΉΚΕΙ;ΚΑΤΙ ΤΈΤΟΙΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...