Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

Οι αμνήμονες Γερμανοί μιλούν για...αγριότητες;

Γνώριμοι στις αστυνομικές αρχές ήταν οι δράστες του περιστατικού με τους Γερμανούς τουρίστες στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου στην Κρήτη που βρίσκονται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. από τα ξημερώματα.

Τρεις μέρες μετά την δημοσιοποίηση του συμβάντος, οι τοπικές Αρχές άσκησαν μεγάλη πίεση σε μέλη της οικογένειας ενός εκ των δραστών που διαμένουν στο χωριό Άλφα στον Μυλοπόταμο καθώς σε διαφορετική περίπτωση - όπως τους διεμήνυσαν θα αναγκάζονταν να μπουν στο χωριό και να ψάξουν για εκείνους.

Χαρακτηριστικό είναι ότι υπήρχε ισχυρή αστυνομική παρουσία από νωρίς χθες το πρωί σε πολλά χωριά του Μυλοποτάμου και ειδικότερα στις περιοχές των δυο δραστών. Χθες ενημερώθηκαν και οι δικηγόροι τους για τις κατηγορίες που βαραίνουν τους δυο δράστες. Ο 38χρονος οδηγός του αγροτικού οχήματος πατέρας πέντε παιδιών κατηγορείται για βαριά σκοπούμενες σωματικές βλάβες και ο 36χρονος συνοδηγός για απλή σωματική βλάβη.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο 36χρονος φωτογραφιζόταν με Καλάσνικοφ στο Facebook επιδεικνύοντας βαρύ οπλισμό που φέρεται να είχε στη διάθεση του, ενώ φέρεται να έχει εκτίσει ποινή για καλλιέργεια ινδικής κάνναβης στο πρόσφατο παρελθόν. 

 

Με Καλάσνικοφ «πόζαρε» στα social media ένας από τους δράστες της επίθεσης στους Γερμανούς

 

"Μυρίζει" προφυλάκιση! Εντάλματα σύλληψης και βαριές κακουργηματικές κατηγορίες για τους 2 κρητικούς "μαυροπουκαμισάδες" που κατηγορούνται ότι χτύπησαν Γερμανούς τουρίστες. Η πρόξενος στο Νησί έχει "αναστατώσει" τον κόσμο και ζητάει τα "κεφάλια" τους.

 

 Εντολή Ντογιάκου στην ανακρίτρια για τους "μαυροπουκαμισάδες" της Κρήτης και το επεισόδιο με την οικογένεια των Γερμανών! Ένα κακούργημα και πέντε πλημμελήματα στην δικογραφία. Προφυλακίστηκε ο ένας κατηγορούμενος. Η "πίεση" της Γερμανίδας προξένου.

 

 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΙΧΝΕ Κ ΕΣΥ
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΙΑΠΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ Κ ΟΙ ΚΟΡΕΑΤΕΣ Κ ΟΙ ΒΙΕΤΝΑΜΕΖΟΙ ΤΟΤΕ ΑΝ ΤΟ ΠΑΣ ΕΤΣΙ...?! ΩΩΩ ΚΑΛΑ

ΕΚΤΌΣ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΕΣΤΟ ΕΚΕΊ ΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ❗

🗡️⚖️👼🇬🇷🧠💪

Ανώνυμος είπε...

Ο συνήγορος του κατηγορούμενου, Διονύσης Βέρρας, υποστήριξε στο neakriti.gr ότι η υπόθεση έχει πάρει αδικαιολόγητα ανεξέλεγκτες διαστάσεις και ότι πρόκειται για μια συνηθισμένη περίπτωση συμπλοκής, η οποία θα έπρεπε να ήταν – κατά την δήλωση του – υπόθεση ενός μονομελούς Πλημμελειοδικείου👇

Ανώνυμος είπε...

Οι δύο κατηγορούμενοι περιγράφουν τα γεγονότα της περασμένης Παρασκευής, από τη δική τους οπτική γωνία. Υποστηρίζουν ότι δέχτηκαν επίθεση πρώτοι από τους Γερμανούς τουρίστες και εκείνοι απάντησαν. Μάλιστα υποστηρίζεται ότι ο ένας εκ των Γερμανών, που είναι μποξέρ, γρονθοκόπησε στο πρόσωπο τον 38χρονο σε σημείο που να του προκαλέσει ζημιά στην μύτη, καθώς – όπως αναφέρεται – έσπασε το διάφραγμα.

Ανώνυμος είπε...

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του στον εισαγγελέα Ρεθύμνου ο ένας από τους δύο που επιτέθηκαν σε Γερμανούς τουρίστες.
Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές ο 38χρονος, για τον οποίο εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από τη Δευτέρα 22/8, συνελήφθη και τον βαραίνει η κατηγορία της απόπειρας βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης με ρατσιστικά χαρακτηριστικά.

Ανώνυμος είπε...

O Παναθηναϊκάκιας του Αρείου Πάγου άλλη δουλειά δεν είχε παρά να διατάξει άμεση έρευνα για την επίθεση στους Γερμανούς διότι είναι λέει εξαιρετικής φύσεως και την εισαγωγή της υπόθεσης στο ακροατήριο κατ` απόλυτη προτεραιότητα». Η εντολή είναι για κατ’ απόλυτη προτεραιότητα ανάκριση και για τα αδικήματα: Απόπειρα επικίνδυνης βαριάς σκοπούμενης βλάβης κατά συρροή με ρατσιστικά κίνητρα (κακούργημα), επικίνδυνη οδήγηση από την οποία μπορεί να προκληθεί κίνδυνος για άνθρωπο, επικίνδυνη σωματική βλάβη με ρατσιστικά κίνητρα, παράνομη οπλοφορία, απειλή και απλή σωματική βλάβη. Ακόμη, ο Ντογιάκος στην παραγγελία του προς την ανακρίτρια Ρεθύμνου φέρεται να αναφέρει πως η καταγγελλόμενη βίαιη επίθεση κατά των Γερμανών τουριστών στο Μυλοπόταμο «παρουσιάζει εξαιρετική σοβαρότητα αφενός εξαιτίας του χρόνου που φέρεται να τελέστηκε, δηλαδή εν μέσω τουριστικής περιόδου και αφετέρου για τον τόπο, την Κρήτη, που είναι νησί πόλος έλξης για τους τουρίστες από όλες τις χώρες του κόσμου». Μάλιστα, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, σύμφωνα πληροφορίες, επισημαίνει τον κίνδυνο δυσμενών αναφορών που μπορεί να βλάψουν την φιλόξενη εικόνα της χώρας. Εδώ γελάμε.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝ ΜΈΣΩ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΌΔΟΥ ΚΥΡ ΠΑΡΤΣΑΚΛΟΙ ΗΤΑΝ Κ Η ΥΠΌΘΕΣΗ ΜΥΡΤΏ ❗ΣΤΗΝ ΠΆΡΟ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΆ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΑ ΑΜΕΣΑ 🗡️⚖️🇬🇷🧠💪🇬🇷

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...