Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

Kαλό μήνα.

Πριν καλά-καλά προλάβουμε να συνέλθουμε από την είδηση της σύλληψης ενός αστυνομικού στη Λέσβο για το βιασμό μίας 14χρονης, σήμερα συνελήφθη ο υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Αεροδρομίου της Σκιάθου, κατηγορούμενος για παιδική πορνογραφία!

Tην σχετική καταγγελία έκανε η σύντροφος του, η οποία και ανακάλυψε το σοκαριστικό περιεχόμενο στο κινητό του. Ο 39χρονος συνελήφθη σήμερα Κυριακή από αστυνομικούς του ΑΤ Σκιάθου, ύστερα από έρευνα που έγινε στο σπίτι του, παρουσία του Εισαγγελέα Βόλου.

Στο κινητό τηλέφωνο του 39χρονου υποπυραγού βρέθηκαν πλήθος από φωτογραφίες επωνύμων γυναικών που είχαν δημοσιευθεί στο διαδίκτυο, καθώς και προκλητικές φωτογραφίες γυναικών που είχε γνωρίσει online και είχε συνευρεθεί μαζί τους. Ωστόσο, το μεγαλύτερο σοκ για τη σύντροφο του, ήταν όταν εντόπισε και φωτογραφίες με ανήλικες, μεταξύ αυτών και της 10χρονης κόρης της!

 

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ υποδιοικητής της πυροσβεστικής για παιδική πορνογραφία...

 

 

Αυτός είναι ο αστυνομικός - προπονητής που βίαζε την 14χρονη αθλήτρια

 

Ρέθυμνο: Αυτή είναι η 56χρονη που δολοφονήθηκε άγρια από τον σύζυγό της.

 

 

Νέα γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο...

 

 Αυτός είναι ο 51χρονος Αλβανός που έσφαξε τη σύζυγό του στην Ζάκυνθο! Λίγη ώρα πριν η άτυχη γυναίκα είχε ενημερώσει το ΑΤ της περιοχής της ότι την χτύπησε... αλλά δεν έδωσαν σημασία. Συνελήφθη στην δουλειά του που είχε πάει για να τελειώσει ένα μερεμέτι.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...