Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

Συνελήφθη στα Σκόπια ο Πακιστανός σύντροφος της 17χρονης Νικολέτας

Τέλος στην αγωνία της οικογένειας της άτυχης Νικολέτας που δολοφονήθηκε άγρια στο σπίτι της, στην οδό Αραχώβης 48, στο Περιστέρι το βράδυ της Δευτέρας  έβαλε σήμερα η σύλληψη του 22χρονου Πακιστανού συντρόφου της, που αναζητείτο ως ο βασικός ύποπτος.

Μυστήριο καλύπτει τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να περάσει τα σύνορα, ενώ αναζητείτο από τις ελληνικές αρχές αφού ο 22χρονος Πακιστανός πρόλαβε να βγει από την Ελλάδα μαζί με ένα γκρουπ… παράνομων μεταναστών, ωστόσο τελικά συνελήφθη στα Σκόπια.

Η ελληνική Αστυνομία γνωρίζοντας τα σχέδια του Πακιστανού φονιά, κινήθηκε άμεσα, έκανε διεθνές το ένταλμα σύλληψής του και σε συνεργασία με τις αρχές των χωρών των Βαλκανίων, κατάφεραν να τον εντοπίσουν μέσα σε ένα γκρουπ παράνομων μεταναστών. Πάντως η συμμορία που φυγάδευσε τον Πακιστανό  δεν συνελήφθη.

Αξίζει να επισημανθεί ότι ο Πακιστανός, μετά τη δολοφονία την «κοπάνησε» για την Θεσσαλονίκη προκειμένου να εξαφανιστεί εκτός Ελλάδος ενώ είχε πάρει μαζί του το smartphone του θύματος το οποίο όμως δεν είχε κάρτα sim καθώς το κορίτσι το χρησιμοποιούσε μόνο για επικοινωνίες μέσω διαδικτυακών εφαρμογών.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη του καταζητούμενου Πακιστανού άρχισε όταν εντοπίστηκε το σήμα του κινητού του στην Βόρεια Ελλάδα.

Οι αστυνομικοί θεώρησαν βέβαιο ότι είχε σκοπό να φύγει από τη χώρα περνώντας τα Βόρεια σύνορα, για αυτό εστάλη μήνυμα και φωτογραφία του σε όλες τις υπηρεσίες αλλά και τις αρχές των γειτονικών και κυρίως της Βόρειας Μακεδονίας.

Κάποια στιγμή 21χρονος έκλεισε το κινητό του και το σήμα χάθηκε.

Είχε πάρει μαζί του όμως το κινητό της 17χρονης Νικολέτας, το οποίο άνοιξε μόλις πέρασε στο έδαφος της Βόρειας Μακεδονίας.

Το σήμα της κοπέλας εντοπίστηκε αμέσως και οι αρχές της γειτονικής χώρας δεν άργησαν να εντοπίσουν και τον κάτοχο του, σε ομάδα παράτυπων μεταναστών και να τον συλλάβουν.

 

Σύλληψη Πακιστανού: Οι Σκοπιανοί εξευτέλισαν το κράτος Θεοδωρικάκου

 

Αυτά τα καθάρματα κακοποιούσαν τη Νικολέτα και τον αδερφό της όταν ήταν παιδιά – Σύντροφος της μητέρας της ο ένας

 

Συνέλαβαν τον Πακιστανό φονιά της Νικολέτας αλλά όχι την συμμορία που τον έκρυβε...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...