Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

«Παράπλευρη απώλεια».

Δυτικοί τρομοκράτες, πράκτορες σκότωσαν τη κόρη του νο1 Ρώσου επιστήμονα, διάσημου πολιτικού διανοητή (Ευρασία) και Φιλοσόφου (4η Πολιτική Θεωρία) Alexander Dugin. Έκρηξη στο αυτοκίνητό της. Ανατινάχθηκε! Νεκρή η Ντάρια! 

Η Αγγλία είχε βάλει την κοπέλα στη λίστα κυρώσεων! ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΝΤΑΓΚΙΝ. Την τελευταία στιγμή πήγε με άλλο αμάξι!

ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ με βομβιστική επίθεση την κόρη του (κορυφαίου συμβούλου του Πούτιν) Αλεξάντερ Ντούγκιν...

 

 Η είδηση ​​του θανάτου της Ντάρια Αλεξάντερ Ντούγκιν χθες στην βομβιστική επίθεση κατά αυτοκινήτου στη Μόσχα δεν θα περάσει έτσι απλά, γιατί στόχος ήταν ο Αλεξάντερ Ντούγκιν, ο επικεφαλής της νέας θεωρίας της Ευρασίας. Μετά τον Σουλειμανί ήθελαν νεκρό και το Ντάγκιν υπαινίσσονται οι Ιρανοί .

 

Ιρανικές πηγές: η Μοσάντ συμμετείχε στην τρομοκρατική επίθεση της κόρης του διάσημου φιλόσοφου και Στοχαστή της Ορθόδοξης Πολιτικής Θεολογίας Αλεξάντερ Ντούγκιν!

 

Πιο επίκαιρη παρά ποτέ. Η συνέντευξη που έδωσε αρχές πολέμου 2014 ο Ντούγκιν στο dimpenews.com! “ΠΟΥΤΙΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΥΤΙΝ”:

 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οταν η προπαγάνδα έχει πάρει τη θέση της ενημέρωσης . Γαλλικά ΜΜΕ δικαιολογούν τη δολοφονία μιας 30χρονης κοπέλας, της Ντάρια, δαιμονοποιώντας τον πατέρα της, Αλεξάντερ Ντούγκιν. LCI: Αλεξάντερ Ντούγκιν "Ο Ρασπουτιν του Πούτιν"

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΡΑΣΙΑ ΠΑΛΙΟ ΆΞΕΣΤΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΓΙΔΙ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΟΒΟΡΙΟ ΠΟΛΟ🤣
ΑΥΤΑ ΕΊΝΑΙ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΓΑΔΕΣ!!!ΟΥΤΕ Ο ΛΕΥΚΟΣ ΣΕ "ΠΑΕΙ"...ΟΥΤΕ Ο "ΕΓΧΡΩΜΟΣ"
ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΥΠΟΜΟΝΉ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΜΈΧΡΙ ΤΟ 2037 ΑΣ ΠΟΥΜΕ💪🇬🇷🗡️⚖️🧠

Ανώνυμος είπε...

Ο Αλεξάντερ Ντούγκιν είναι ποιο επίκαιρος από ποτέ σήμερα που η Ρωσία ανέλαβε να διαδραματίσει το ρόλο των δυνάμεων του καλού ενάντια στο σκότος και την παρακμή του νέου δυτικού τρόπου ζωής και του νέου πολιτισμού των Βρυξελλών(υποκουλτούρα) που θέλει να διαποτίσουν όλα τα κράτη-εταίροι η Ε.Ε. Όλοι οι μη φιλελεύθεροι και κεντρώοι πολιτικά άνθρωποι θα πρέπει να διαβάσουν αυτό το βιβλίο η (τέταρτη πολιτική θεωρία) ακόμα και αν υποψιάζονται ότι με έναν Ρώσο διανοούμενο σίγουρα θα διαφωνούσαν(αυτό το εκ των προτέρων θα διαφωνούσαν έχει καλλιεργηθεί σε μεγάλο βαθμό σχεδόν σε όλους τους πολίτες της Ε.Ε. τις τελευταίες δεκαετίες, ως κεντρική επιλογή-στόχευση).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...