Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

Τον γλύτωσαν από θάνατο ζήτησε και τα ρέστα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, ο Ηρακλειώτης βουλευτής κινούνταν στον ΒΟΑΚ, στο ύψος του κόμβου των Καλυβών, κάνοντας τέσσερις συνεχόμενες παράνομες προσπεράσεις, οδηγώντας στο αντίθετο ρεύμα. Οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν λίγα μέτρα μετά και του επέβαλαν το ανάλογο διοικητικό πρόστιμο και παράλληλα του αφαίρεσαν τις πινακίδες του οχήματος, την άδεια κυκλοφορίας και το δίπλωμα. Σε επικοινωνία που είχε ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων και διοικητής της Τροχαίας ΒΟΑΚ με το zarpanews.gr, επιβεβαίωσε το γεγονός και δήλωσε ότι θα αποκαλύψει το όνομα του βουλευτή (ο οποίος δεν είναι Χανιώτης) αρμοδίως. Ο ίδιος υποστήριξε πως πρόκειται για βουλευτή του νομού Ηρακλείου.

«Οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν για να βεβαιώσουν την παράβαση, χωρίς να γνωρίζουν ποιος είναι. Εκείνος όμως άρχισε να τους απειλεί. Κι εμένα με απείλησαν με μετάθεση. Έπεσαν τηλέφωνα, απειλές και ειρωνεία και ζήτησε την “κατατόμησή” μας. Τι σημαίνει πως είναι βουλευτής; Ούτε απειλούμαι, ούτε φοβούμαι. Εγώ θέλω να είμαι χρήσιμος και όχι αρεστός. Δε με νοιάζει ποιος κυβερνάει και ποιος όχι. Εάν είχαμε πόλεμο, σίγουρα θα είχαμε λιγότερα θύματα από ότι έχουμε σήμερα από τα τροχαία στον ΒΟΑΚ. Τα θανατηφόρα θέλω να μειώσω. Εγώ εξυπηρετώ το σωστό και το δίκαιο και θα φύγω από τον ΒΟΑΚ με το κεφάλι ψηλά. Αντί να επικροτεί τους αστυνομικούς που έκαναν το χρέος τους, μας απειλεί; Αίσχος και ντροπή. Το θέμα θα έχει εξελίξεις. Θα το φτάσω όπου μπορώ. Ας αποφασίσουν τι θέλουν. Θέλουν λιγότερα θύματα και αστυνόμευση στον ΒΟΑΚ ή θέλουν να παρανομούμε;»

 

Ο "τσαμπουκάς" βουλευτής Νίκος Ηγουμενίδης του ΣΥΡΙΖΑ που έκανε διακοπές στην Κρήτη! Απείλησε με μετάθεση αστυνομικούς που τον σταμάτησαν για έλεγχο και του πήραν τις πινακίδες.

 

 

Αφαίρεσαν πινακίδες και δίπλωμα σε βουλευτή που οδηγούσε επικίνδυνα – Έπρεπε να τον ξεγυμνώσουν κιόλας!

 

Η οικογένεια που έζησε τον τρόμο στο Μυλοπόταμο, περιγράφει...

Πώς έγινε η καταδίωξη των τουριστών στο Ρέθυμνο - Τι λέει ένας από τους Γερμανούς

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο καλυτερος απο αυτους θελει κρεμασμα απο τα @@δια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...