Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

Κούλη...το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις.

Χαζό παιδί χαρά γεμάτο.

Κ.Μητσοτάκης: «Αμάρτησα αλλά αθωώστε με γιατί μας απειλεί η Τουρκία»

 

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ : «Αν ο κ. Ανδρουλάκης επιμένει ότι η παρακολούθηση του τηλεφώνου του ήταν παράνομη, τον καλώ να προσφύγει σε Ελληνικά ή ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ». «Δε γνωρίζω ποιους παρακολουθεί η ΕΥΠ», λέει αυτός που από την 1η μέρα πήρε την ΕΥΠ υπό την εποπτεία του. Ζούμε ώρες αδιανόητης πολιτικής ξεφτίλας.

Ζούμε στη Χώρα όπου ο διοικητής της ΕΥΠ ομολογεί παρακολουθήσεις πολιτών και ο πρόεδρος της βουλής διαμαρτύρεται γιατί διέρρευσε η ομολογία του!

Άσχετος μέχρι το μεδούλι! Μπέρδεψε ο Μητσοτάκης τους "Καμμένους". Είπε για τον υπουργό Άμυνας αλλά εννοούσε τον Δημήτρη που μίλαγε με τον Μάλαμα, αλλά "ξέχασε" τον υπουργό Αυγενάκη που μίλαγε με το "μπουμπούκι" Μπαμπάμτση και ήταν στόχος της ΕΥΠ.

 

Καλύτερα να τρώει παρά να μιλάει! Άσχετος και για την δικογραφία της Χρυσής Αυγής ο Μητσοτάκης. «Xάρη στις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις πιάσαμε τη εγκληματική οργάνωση». Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν υπήρχε καμία εισαγγελική διάταξη για υποκλοπή στην δικογραφία. Όλες έγιναν παράνομα από την ΕΥΠ και μοιράστηκαν τα CD στην ομόνοια.

 

Μέχρι και στο Bloomberg το ελληνικό "Watergate"...

 

 «Όλοι παρακολουθούμαστε, δημοκρατία τέλος»

 

 θράσος Μητσοτάκη στη βουλή: Είναι νόμιμο να παρακολουθώ πολιτικούς

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...