Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

Με πυραύλους από την Γερμανία καταρρίφθηκε αεροσκάφος με αιχμαλώτους πολέμου!

Ένα ρωσικό στρατιωτικό μεταγωγικό αεροσκάφος Ilyushin Il-76 συνετρίβη την Τετάρτη στην περιοχή Belgorod της Ρωσίας, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA επικαλούμενο το υπουργείο Άμυνας. Το RIA Novosty αναφέρει οτι το αεροπλάνο μετέφερε Ουκρανούς αιχμαλώτους για ανταλλαγή κρατουμένων στην περιοχή.Σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία, ένας πύραυλος έπληξε το μεσαίο τμήμα της ατράκτου του μεταγωγικού, στον χώρο του καταστρώματος φορτίου, όπου βρίσκονταν Ουκρανοί αιχμάλωτοι πολέμου. Το δεύτερο ρωσικό Il-76, στο οποίο βρίσκονταν 80 Ουκρανοί αιχμάλωτοι πολέμου, επέστρεψε στη βάση του, σώζοντας τους τη ζωή.

 

Κατάρριψη μεταγωγικού ρώσικου Il-76 στην περιοχή Belgorod. 74 νεκροί….Οι 65 Ουκρανοί αιχμάλωτοι.. Χτυπήθηκε από Ουκρανούς με πύραυλο!!

 

Η Ουκρανία παραδέχθηκε ότι σκότωσε τους 65 Ουκρανούς αιχμαλώτους επειδή «Δεν είχαμε ειδοποιηθεί για την πτήση του ρωσικού Il-76»!

 

To Kίεβο παραδέχτηκε πως κατέρριψε το IL-76: Νόμιμος στόχος της Ρωσίας ο Β.Ζελένσκι και ο στενός του πυρήνας – “Κράτος-τρομοκράτης” η Ουκρανία.


 

Η Ουκρανία θα διαιρεθεί, οι Ρώσοι θα πάρουν Kharkiv και Οδησσό – Έγκλημα πολέμου, η κατάρριψη του  μεταγωγικού με 65 αιχμαλώτους

 

«Κυνήγι» μισθοφόρων ξεκίνησε η Ρωσία: Πυραυλικά κτυπήματα σε βάσεις συγκέντρωσης Γάλλων, Βρετανών και Πολωνών σε Χάρκοβο & Κίεβο

 


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΨΤ!
ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑΡΙΔΕΣ
ΚΑΜΠΛΑΛΟΒΛΑΚΕΣ ΚΟΜΟΥΝΟΝΑΖΙΔΕΣ ΣΑΤΑΝΙΛΕΣ.
ΜΟΥ ΜΟΥ., ΜΚultra...
ΛΈΝΕ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ
ΨΕΥΔΕΊΣ...
ΤΑ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΑ!!!
ΚΛΠ ΚΛΠ
ΠΑΙΔΆΚΙΑ!

ΓΙΑ! ΤΈΤΟΙΑ!
ΑΝΩΜΑΛΊΑ!

The people's Voice


Ανώνυμος είπε...

🤣🤪🤣🤪🤣🤪
ΑΧΑΧΑΧΑΑΑ
ΟΥΧΙΧΙΧΑΧΑΑΑ

ΡΕΣΥ
ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΠΑΝ
ΜΠΟΥΣΤ!ΡΙ
ΤΌΤΕ 2000ΟΛΥΜΠ.ΑΓ.
ΑΓΚΛΙΤΣΑ...
ΠΩΣ ΛΕΣ? ΚΟΊΤΑ
ΤΟΝ ΜΠΟΥΣΤ!Ι
ΜΕ ΤΟ ΈΝΑ
ΠΌΔΙ
ΠΡΟΣΓΕΙΏΘΗΚΕ
Ε! ΑΥΤΌ!
Η Π.χ ΚΟΙΤΑ ΓΚΟΛ
ΠΟΥΒΑΛΕ
Ο ΜΠΟΥΣΤ!ΙΖ

ΜΗΝ ΚΆΝΕΙΣ ΈΤΣΙ
ΡΕ! ΑΠΛΆ
ΜΛΚ...ASS!
ΕΊΣΑΙ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...