Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

Κακός χαμός με τους «σκύλους».

 

ΣΟΚΑΡΟΥΝ οι καταγγελίες! ΑΠΕΙΛΟΥΝ τους δικηγόρους "να κάνουν πίσω" για το θάνατο του Ολιβερ στην Αράχωβα...

Τόσες εκτελέσεις έχουν γίνει από το 2017 μέχρι σήμερα και δεν έχει εξιχνιαστεί ούτε μία! Τέλος πάντων αφού δεν εξιχνιάστηκαν οι προηγούμενες, πάρα πολλές δολοφονίες, ποιες είναι οι πιθανότητες να εξιχνιαστεί η χθεσινή; Όλες συνδέονται, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

 

ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΔΗ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ «ΜΠΕΛΑ ΜΑΦΙΑ» – 100 ΣΦΑΙΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟ «ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ», ΒΑΓΓΕΛΗ ΖΑΜΠΟΥΝΗ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΤΗΣ AEGEAN ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΙΓΑΡΧΗ «ΕΥΕΡΓΕΤΗ» ΤΟΥΣ

 

Ποιοι πολιτικοί και «ολιγάρχες» προστάτευαν τον Βαγγέλη Ζαμπούνη;

 

Η γραμμή του αίματος στον ελληνικό υπόκοσμο φτάνει μέχρι τους «ολιγάρχες», το λαθρεμπόριο καυσίμων και τους πολιτικούς

 

Η ώρα του εισαγγελέα έφτασε και αρχίζει το κλάμα! Ξεκίνησε προκαταρτική έρευνα για τον εγκέφαλο της σπείρας των εκβιαστών - εφοριακών, 42 ακόμα άτομα και 3 λογιστικά γραφεία. Οι 2 ανώνυμες καταγγελίες - φωτιά με ονόματα και διευθύνσεις, λογιστών και στελέχων του Υπουργείου Οικονομικών που είχε θάψει η κυβέρνηση. Η κυρία που είχε ρόλο εισπράκτορα και ο εφοριακός με αρχιερατικό επίθετο που έστελνε τα εκβιαζόμενα θύματα στον λογιστή γιο του.

 

φάκελος «Νίκος Κοκλώνης»! Όταν η «δημοσιογραφία» εκτελεί εντολές του υπόδικου για βαριά κακουργήματα Καναλάρχη Βρυώνη για ίδιον όφελος. Πως και γιατί η εργαζόμενη σε αυτόν Νανά Παλαιτσάκη κατήγγειλε σε 38 δημόσιες αρχές (!) για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα χρήματος τον επιχειρηματία - τηλεοπτικό παραγωγό. Το email - ντροπή της «ανεξάρτητης» δημοσιογραφίας και η υπόκλιση. «Έβαλα μέσα και τον Λετονό, τον Αλβανό τον γκόμενο του και την δικηγόρο του. Όταν έχω τις απαντήσεις θα τις προωθήσω στον Βρυώνη. Μην με παίρνει τηλέφωνο κάθε 5 λεπτά.»

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...