Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024

Στα μανταλάκια η οικογένεια των Μιζοτάκηδων.

H κ. Αλεξία Μπακογιάννη, ανηψιά του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με κεφάλαιο μόλις 1.000 ευρώ κάνει επιχειρηματικά θαύματα που «βγάζουν μάτια». Η κ. Αλεξία Μπακογιάννη ανηψιά του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη κατάφερε να γίνει μέτοχος 2% του μετοχικού σχήματος σε ένα από τα μεγαλύτερα διυλιστήρια της Ιταλίας με αξία εξαγοράς περίπου το ποσό των 1.500.000.000,00 Ευρώ με μόλις 1.000 ευρώ κεφάλαιο εταιρεία.

Συγκεκριμένα κ. Αλεξία Μπακογιάννη ανιψιά του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη έγινε συνιδιοκτήτρια του διυλιστηρίου ISAB στο Priolo της Σικελίας (SR) το οποίο έχει αποτελεσματική χωρητικότητα 19,40 Εκατομμύρια τόνοι/έτος. Το διυλιστήρια ISAB στη Σικελία διυλίζει 320.000 βαρέλια αργού πετρελαίου την ημέρα, αντιπροσωπεύοντας το ένα πέμπτο της ικανότητας διύλισης της Ιταλίας, και απασχολεί άμεσα περίπου 1.000 άτομα.

Η κ. Αλεξία Μπακογιάννη έχει καταβάλει το ποσό των 30.000.000,00 ευρώ περίπου για να συμμετέχει με την εταιρεία της στην Κύπρο COMPLETICOS HOLDINGS LTD στην εξαγορά του μεγαλύτερου διυλιστηρίου πετρελαίου της Ιταλίας και του 3ου μεγαλύτερου στην Ευρώπη.

Πολλά τα ερωτήματα που θα έπρεπε να ζητήσουν να μάθουν οι διωκτικές αρχές της Ελλάδος και Κύπρου.

  • Που βρήκε τα περίπου 30.000.000,00 ευρώ συμμετοχής η κ. Αλεξία Μπακογιάννη είναι ένα από τα ερωτήματα;
  • Γιατί κάποιος να δεχθεί να της δώσει τέτοια αγοραστική δύναμη- ιδιοκτησία με μόλις 1.000 Ευρώ κεφάλαιο;
  • Έλαβε χρηματοδότηση, με τι εχέγγυα;
  • Ποιος χρηματοδότησε με περίπου 30.000.000,00 ευρώ την εταιρεία της κ. Αλεξία Μπακογιάννη στην Κύπρο Completicos Holdings Ltd των 1.000 ευρώ κεφάλαιο;
  • Ποιος είναι ο χρηματοδότης που έλαβε τέτοιο ρίσκο;
  • Πως το δικαιολογεί αυτό το επενδυτικό «θαύμα» η κ. Αλεξία Μπακογιάννη στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) και στις Ελεγκτικές Αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης;

Μάλιστα από τα 1.000 Ευρώ κεφάλαιο της εταιρείας της κ. Αλεξία Μπακογιάννη στην Κύπρο Completicos Holdings Ltd μόνο το 80% των μετοχών (δηλαδή 800 ευρώ) ανήκει στην Αλεξία Μπακογιάννη το υπόλοιπο 20% ανήκει στην κ. Σουρμπάτη Αθανασία συνεργάτιδα της στο Δ. Συμβούλιο εταιρείας της κ. Αλεξία Μπακογιάννη στην Ελλάδα «AIA RELATE ANΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» Αριθμός ΓΕΜΗ 006818801000.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας «AIA RELATE ANΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» ιδιοκτησίας της κ. Αλεξία Μπακογιάννη

 

Η ανιψιά του πρωθυπουργού της Ελλάδος Κυριάκου Μητσοτάκη Αλεξία επένδυσε 30.000.000,00 ΕΥΡΩ στην Ιταλία


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αμόρφωτοι άνθρωποι που νομίζουν ότι θα ζουν αιώνια,άπληστοι ψυχοπαθεις...

Ανώνυμος είπε...

ΕΊΠΑΜΕ...
ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΣ
ΕΊΝΑΙ ΤΑ
ΚΕΝΤΡΙΚΆ...!!!
ΧΑΖΑΡΟΚΡΟΝΙΟΙ ΚΑΜΠΑΛΟΙ ΣΑΤΑΝΙΛΕΣ ΚΟΜΟΥΝΟΝΑΖΙΔΕΣ ΤΡΑΓΟΜΑΠΕΣ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ ΚΛΠ ΣΥΓΓΕΝΕΊΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ.

ΣΤΟ ΛΈΕΙ ΚΑΙ
Η ΣΙΚΕΛΊΑ...
ΒΡΕ!ΧΑΖΑΡΟΜΑΦ
ΒΑΤΙΚΛ@ΝΟΜΑΦ
ΚΑΙ ΠΆΕΙ
ΛΈΓΟΝΤΑΣ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...