Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

Μπόνους φιλαθρωπίας είναι ρε παιδιά.

Οι «φιλανθρωπίες» της κονόμας! Μετά την Κιβωτό του Κόσμου σειρά στην μάσα πήρε ο Πολυχρονόπουλος με τα συσσίτια για φτωχούς από την οργάνωση ο «άλλος άνθρωπος» μπαίνοντας στο στόχαστρο Βουρλιώτη για ξέπλυμα χρήματος και εγκληματική οργάνωση. Δεσμεύτηκαν προσωπικοί λογαριασμοί εκατομμυρίων ευρώ από εράνους για τον επικεφαλής της οργάνωσης Κωσταντίνο Πολυχρονόπουλο και συνεργάτες του.

 

Πρόλαβε κι «έφαγε» €600.000 ... ... ... «Ο Άλλος Άνθρωπος», από... ΑΣΤΕΓΟΥΣ !!! Το πλήρες Πόρισμα τής Αρχής για Ξέπλυμα Εγκληματικής Οργανώσεως !

 

Μέχρι κι η Σακελλαροπούλου (κι ο Ανδρουλάκης) στήριξαν την εγκληματική οργάνωση «Ο Άλλος Άνθρωπος»

 

 


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΌΣΟΙ ΤΟΝ
ΕΊΧΑΝ ΔΕΙ
ΑΠΟ ΚΟΝΤΆ
ΚΑΙ ΉΞΕΡΑΝ
ΝΑ ΒΛΈΠΟΥΝ...
ΉΤΑΝ ΕΝΑ
ΆΒΟΥΛΟ ΠΙΌΝΙ
ΤΟ ΆΧΡΗΣΤΟ
ΗΛΊΘΙΟ
ΠΟΥ ΈΤΡΕΧΕ
ΩΣ ΠΛΥΝΤΉΡΙΟ...!!!
ΟΙ ΒΡ@ΜΙ@ΡΗΔΕΣ
ΌΤΙ ΣΩΣΤΌ!
ΤΟΥΣ ΛΕΣ...!
ΚΆΝΟΥΝ ΣΥΝΉΘΩΣ
ΈΝΑ ΔΉΘΕΝ
ΧΑΜΌΓΕΛΟ
(ΑΠΑΊΣΙΟ!!!)
ΌΤΙ
ΚΑΤΆΛΑΒΑΝ...
ΌΤΙ ΈΤΣΙ
ΕΊΝΑΙ...
ΚΛΠ

ΣΎΝΤΟΜΑ
ΚΆΠΟΙΟΙ
ΊΣΩΣ
ΔΟΎΝΕ!
ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΝΈΣ
ΠΌΡΤΕΣ
ΝΑ ΤΟΥΣ
ΒΆΖΟΥΝ
ΖΖΖΒΑΡΝΑ!
ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ.

🤮




Ανώνυμος είπε...

🤮🤮🤮

ΑΛΊΜΟΝΟ!!!
ΤΙ ΤΟΥΣ
ΤΆΙΖΕ...!

ΠΡΟΩΘΟΎΣΑΝ
ΚΑΙ
ΤΟΝ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΌ...
ΚΆΠΟΙΟΙ...
ΔΙΆΦΟΡΑ
ΜΩΡΈ
ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ
🤔


Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ActionAid…..ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ????
ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ “μεγάλοι υποστηρικτές”
https://actionaid.gr
===
Η «Actionaid Hellas» τυγχάνει υποστήριξης και χρηματοδότησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η Gourdain Αλεξάνδρα εκτός από ιδρύτρια και Πρόεδρος της Μ.Κ.Ο «Actionaid Hellas» είναι και μέτοχος της «K.M. BROKERS SINGLE MEMBER P.C.» μεταξύ πολλών άλλων νεοϊδρυθέντων δραστηριοτήτων.

Η «K.M. BROKERS SINGLE MEMBER P.C.» αρχικώς ιδρύθηκε ως Μονοπρόσωπη Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία (Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε.) με την επωνυμία «K.M. BROKERS SINGLE MEMBER P.C.» με το διακριτικό τίτλο «REAL EST8 ESTATE OF LIFE SINGLE MEMBER P.C.» ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ “3.000 €”. Στην συνέχεια το καταστατικό της τροποποιήθηκε σε πολυπρόσωπη, με νέα επωνυμία «K.M. BROKERS P.C.» και διακριτικό τίτλο «REAL EST8 ESTATE OF LIFE P.C.». Το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας μεταβάλετε αυξητικά και προκύπτει 500.000 ευρώ ακριβώς την ίδια χρονική στιγμή που δόθηκε το δάνειο των 150.000 ευρώ στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας.

Συνέταιρος της Gourdain Αλεξάνδρα κατά το ήμισυ στην εταιρεία είναι η Αικατερίνη Μητσοτάκη του Κωνσταντίνου και της Μαρίκας, κάτοικος Αθηνών Αττικής, οδός Πατριάρχου Ιωακείμ, αριθμ. 26, (από τις αριστοκρατικότερες και πιο ακριβές περιοχές της Αθήνας) κάτοχος του υπ’ αριθμ. ΑΚ 043869/2011 Α.Δ.Τ., με Α.Φ.Μ. 050424450, Δ.Ο.Υ. Δ΄ Αθηνών και ηλεκτρονική διεύθυνση katerina.mitsotaki@gmail.com Η εταιρία δηλώνει επανειλημμένα ζημιές με αποτέλεσμα να μην πληρώνει φόρους.

AΓΓEΛIKH-AXAΡNAI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...