Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 2 Ιουνίου 2024

Οχι άλλη κοροϊδία. Σπίτι σου,η σπίτι μου.

 

Η διακαναλική τρομακτική γκάφα toy Μητσοτάκη .


 

Κασσελάκης για διακαναλική Μητσοτάκη: «Δεν είδα τη συγκεκριμένη ανάρτηση» ήταν η απάντησή του στα 7 ερωτήματα που του έθεσα

 

«Βόμβα» Κασσελάκη για την περιουσία του

 «Αύριο θα παρουσιάσω όλη μου την περιουσία»

 

 

Η Εστία της Κυριακής αποκαλύπτει όλο το κείμενο-ντοκουμέντο που ενέκριναν 18 χώρες της ΕΕ και το καταψήφισαν 9, με αρχηγό την Ιταλία της Μελόνι για Επίτροπο ΛΟΑΤΚΙ στη νέα Κομισιόν!

...

Για την Ελλάδα, τη νέα διακήρυξη για τα δικαιώματα των LGBT+, υπέγραψε η Ζέφη Δημαδάμα, πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ την οποία περισυνέλεξε η κυβέρνηση Μητσοτάκη στις προηγούμενες εκλογές και την έχρισε γενική γραμματέα ισότητας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Πολέμια των παραδοσιακών αξιών και αρχών, η κυρία Δημαδάμα, θα μείνει αλησμόνητη στην νεώτερη ιστορία του τόπου από την επίθεση της κατά του θεσμού της οικογένειας, όταν τον Απρίλιο είχε αποτρέψει τις Ελληνίδες να τεκνοποιούν, με το επιχείρημα πως «η μητρότητα κάνει κακό στην καριέρα».

 

ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ της «Γαλάζιας Πατρίδας» ψηφίζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη για Γ.Γ. του ΟΑΣΕ,

...

Εδώ δεν πρέπει να σωπάσει κανείς Είναι προδοσία. Η κυβέρνηση Μητσοτακη υποστηρίζει για την θέση του Γ.Γ. του ΟΑΣΕ, (ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ) έναν επικίνδυνο και δεδηλωμένο εχθρό της Ελλάδας τον Φεριντούν Σινιρίογλου!

Είναι ο άνθρωπος που την 18η Μαρτίου 2020, ως Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Τουρκίας στον ΟΗΕ υπέγραψε την επιστολή με αρ. πρωτ. Α/74/757, που ανακήρυττε την διαβόητη «Γαλάζια Πατρίδα». 
Την 13η Ιουλίου 2021, υπέγραψε την επιστολή με αρ.πρωτ. A/75/961–S/2021/651, με την οποία η Τουρκία αμφισβήτησε επίσημα την κυριαρχία των νησιών του Ανατ. Αιγαίου και των Δωδεκανήσων!


Ο άνθρωπος που ομολογεί ότι θέλει να ακρωτηριάσει την Ελλάδα και ανταμείβεται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη -

 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα χρέη της ΝΔ είναι περί τα 450 εκ. € - το σωστό είναι όμως πως τα χρέη της ήταν 435,5 εκ. € στις 31.12.2022 (425,6 εκ. € στις τράπεζες), έχοντας όμως αυξηθεί κατά 44,6 εκ. € σε σχέση με το 2021. Επομένως αυξάνονταν κατά 3,7 εκ. € κάθε μήνα το 2022 - όταν το 2021 κατά 2,84 εκ. € μηνιαία.
Λογικά λοιπόν, εάν συνέβαινε το ίδιο το 2023, τα χρέη της θα αυξάνονταν κατά 4,6 εκ. € το μήνα – οπότε στα τέλη του 2023 θα είναι 425,6 + 55,2 = 480,8 εκ. € και σήμερα πάνω από 500 εκ. €.
Προφανώς ένα κόμμα που δεν μπορεί να ανταπεξέλθει με τα χρέη του και που τελικά θα επιβαρύνουν όλους εμάς τους φορολογουμένους, είναι λογικό να μην είναι σε θέση να τα καταφέρει με τη διακυβέρνηση της χώρας – οπότε λογικά αυξήθηκε το δημόσιο χρέος μας κατά 50,5 δις € μέσα στα τελευταία 4 χρόνια στα 406,5 δις € και το εξωτερικό μας στα 552,8 δις €.
Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να πάρει ένα μήνυμα διαμαρτυρίας στις Ευρωεκλογές την επόμενη Κυριακή – όχι μόνο για την οικονομία της χώρας μας που βαδίζει από το κακό στο χειρότερο, με το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, με τους πλειστηριασμούς των σπιτιών μας, με την ακρίβεια, με την υπερφορολόγηση, με την ασυδοσία των τραπεζών, με την αισχροκέρδεια των καρτέλ κοκ., αλλά και για την υπόλοιπη πολιτική του.
Από το γάμο των ομοφυλοφίλων και τη νομιμοποίηση των παράνομων μεταναστών, έως το έγκλημα των Τεμπών, τη συγκάλυψη του, τα σκάνδαλα της διαρροής προσωπικών δεδομένων, υποκλοπών και εφοριακών, τη στάση του απέναντι στα Σκόπια, την Αλβανία και την Τουρκία κοκ.
Εάν δεν συμβεί, εάν δηλαδή τα ποσοστά της ΝΔ του Κ. Μητσοτάκη που δεν έχει καμία σχέση με αυτήν του Κ. Καραμανλή, δεν πέσουν κάτω από το 25%, θα σημαίνει πως οι Έλληνες συμφωνούν με όλα τα παραπάνω, οπότε θα συνεχιστεί η ίδια καταστροφική πολιτική – ενώ η επόμενη ευκαιρία θα μας δοθεί το 2027, όπου πλέον θα είναι αργά για την πατρίδα μας.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κασσελάκης έθεσε τα εξής ερωτήματα:
Έδωσε ή όχι ο ίδιος προσωπικά εντολή για μπάζωμα στον τόπο του εγκλήματος των Τεμπών;
Έδωσε ή όχι ο ίδιος προσωπικά εντολή να γίνει μυστική σύσκεψη στην οποία ελήφθη η απόφαση για το μπάζωμα, χωρίς την παρουσία του αρμόδιου Εισαγγελέα;
Συμφωνεί ή όχι με τον κορυφαίο υπουργό του κ. Σκέρτσο ότι ίδιες μάρκες απορρυπαντικών, στις ίδιες συσκευασίες και με την ίδια ποσότητα, κοστίζουν πιο ακριβά στην Ελλάδα από ό,τι στη Γερμανία, επειδή εκεί έχουν υποδεέστερη σύνθεση;
Συμφωνεί ή όχι με τον άλλο κορυφαίο υπουργό του, τον κ. Χατζηδάκη, ότι «η κυβέρνηση δεν μειώνει τον ΦΠΑ στα βασικά αγαθά επειδή δεν θέλει να ενθαρρύνει την κατανάλωση»;
Τι έπραξε όταν το VMRO, το οποίο ανήκει όπως και η ΝΔ στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, κατέβηκε στις εκλογές της Βόρειας Μακεδονίας σε συνασπισμό κομμάτων υπό την επωνυμία «Η δική μας Μακεδονία»; Έθεσε το θέμα σε οποιονδήποτε συνομιλητή του; Έστειλε κάποια επιστολή στον κ. Βέμπερ, στην κυρία Φον Ντερ Λάιεν ή σιώπησε στην πρόκληση;
Πώς και πόσο πληρώνεται ο σύμβουλος Γκρίνμπεργκ και οι διαφημίσεις της ΝΔ που πέφτουν με καταιγιστικούς ρυθμούς στο διαδίκτυο, όταν το κόμμα έχει χρέος 500 εκ. ευρώ; Ζητώ από τον κ. Μητσοτάκη να δώσει στη δημοσιότητα τα τιμολόγια της αμοιβής του συμβούλου του πριν από τις ευρωεκλογές. Τα περιμένω.

Η Δικαιοσύνη, με απόφαση του ΣτΕ, ζήτα να ενημερωθούν οι παρακολουθούμενοι για τους λόγους της παρακολούθησής τους και η ΕΥΠ δεν ανταποκρίνεται. Ως πολιτικός προϊστάμενος της ΕΥΠ θα δώσει εντολή ο Πρωθυπουργός να αποσταλούν τα σχετικά στοιχεία στην ΑΔΑΕ ή θα συνεχίσει να συγκαλύπτει κι αυτό το σκάνδαλο;

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΒΡΉΚΕ
ΛΟΓΙΚΆ...
ΌΤΙ ΓΜΝ!
ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΛΑΌ
ΚΑΙ ΘΈΛΕΙ
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΑ...
ΣΤΟΥΣ ΔΥΝΑ$Τ€$!!!

ΆΛΛΟ ΧΛΑΠΑ ΧΛΟΥΠΑ
ΚΙ ΑΥΤΌ ΤΟ ΣΧΌΛΙΟ.

ΑΓΑΠΗΤΌ ΣΧΌΛΙΟ
ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΚΡΟΝΙΟΙ ΚΑΜΠΑΛΟΙ ΣΑΤΑΝΙΛΕΣ ΗΜΙΒΛΑΚΕΣ!
ΕΊΝΑΙ
ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΝΊΒΑΛΟΙ!
ΚΛΠ
ΞΕΦΤΙΛΕΣ!
ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ
ΤΟΞΕΡΕΣ.

ΚΟΥΡΆΓΙΑ!



Ανώνυμος είπε...

τηs καυμενηs κουλαs το φρεντυ τηs τον ανοιξε διαπλατα...λενε οτι οι ενοικιαστεs του μεγαρου γινεται του πf#YSTH!
EΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ Η ΕΛΛΑΣ ΕΑΛΩ!!εαν δεν ψηφισετε ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ Ε ΤΟΤΕ ΣΚ@ΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ!
ΙΔΩΜΕΝ!

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΙΆΖΟΝΤΑΙ...
€€€!?

ΜΟΥΓΚΑ! 🤐
ΓΙΑ ΠΑΡΆΝΟΜΕΣ ΙΑΤΡΙΚΈΣ
ΠΡΆΞΕΙΣ!!!
ΑΠΆΤΗ 19

ΚΑΤΆ ΤΑΛΛΑ ΈΛΛΗΝΕΣ 🧬🇬🇷

Α ΡΕ ΔΟΎΛΕΜΑ ΣΑΝΟΜΠΕΤΑ!
ΧΛΑΠΑ ΧΛΟΥΠΕΣ
ΜΠΨΗΦΟΦΟΡΟΙ


ΘΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...