Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

«Είμαστε μια ωραία οικογένεια»

Σκέψεις για ανασχηματισμό του κώλου – Τα ονόματα που ακούγονται στο Μαξίμου

 

Τι κρατάω από την ευρωκάλπη


Ευρωεκλογές 2024: Μήνυμα Αδιαφορίας και Τιμωρίας από τους Πολίτες

 

Τραυματισμένη πολιτικά η νομιμοποίηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη

 

Τίθεται θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ: «ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ έχασαν 1,5 εκατ. ψηφοφόρους – Εμείς γιατί χάσαμε 100.000 αντί να κερδίσουμε;»

 

Το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών θέτει υπό αμφισβήτηση Σ.Κασσελάκη & Ν.Ανδρουλάκη: ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ δεν κέρδισαν τίποτα από την πτώση της ΝΔ!

 

Politico για Λατινοπούλου: Η Ελλάδα στέλνει τη δική της «Τζόρτζια Μελόνι» στο ευρωκοινοβούλιο

 

Σαμαράς: Δύο στα δύο αποτυχία

 

Ξέρετε ποιοι κάνουν κουμάντο στην Νουδούλα; Ο Σημίτης μέσω των «παιδιών» του, Πόσοι; Μια ντουζίνα!  Γιώργος Φλωρίδης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Γιώργος Γεραπετρίτης, Λίνα Μενδώνη, Ακης Σκέρτσος,  Κυριάκος Πιερρακάκης κ.α! ο Σαμαράς μέσω βουβών κρυφοακροδεξιών  «σπλάχνων» , και  ο...Καρατζαφέρης μέσω των μαθητών του Βορίδη Γεωργιάδη Πλεύρη κ.α.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΔ ενόχλησε; Έχασε από τα δεξιά της. Όχι λόγω του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών. Αλλά για τους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν. Έχασε από το Κέντρο. Επειδή το Κέντρο περίμενε περισσότερες μεταρρυθμίσεις. Κυρίως όμως έχασε από τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους της ΝΔ, επειδή αυτοί αισθάνθηκαν ξένοι στο σπίτι τους. Έχασε, επίσης, επειδή οι φυλές της ΝΔ θέλησαν να αποδυναμώσουν τον κ. Μητσοτάκη. Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας!
Δεν γίνεται, δηλαδή, να βγάζεις ένα διάταγμα και να ζητάς από τους πολίτες να καλύψουν μέσα σε τριάντα μέρες τις ανεπάρκειες ενός κρατικού μηχανισμού στο θέμα της δασοπυρόσβεσης και να απειλείς με πρόστιμα μαμούθ. Δεν μπορείς να λες ότι εκσυγχρονίζεις με πλατφόρμες το δημόσιο και να κάνει ο πολίτης έξι μήνες να μεταβιβάσει ένα ακίνητο και άλλους 12 να το μεταγράψει στο κτηματολόγιο.
Δεν μπορείς να αντιμετωπίζεις όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες ως απατεώνες, επειδή δεν μπορούν οι καλοπληρωμένοι κρατικοί μηχανισμοί να κάνουν τη δουλειά τους. Δεν μπορείς να ξεκινάς με το άρρωστο παιδί σου για τα εξωτερικά ιατρεία και μαζί σου να παίρνεις ξηρά τροφή. Δεν μπορεί, δεν μπορεί, λέμε. Και να που έγιναν εκείνα που εμείς λέμε «δεν μπορείς». Κι έτσι εφτάσε στην ήττα. Διότι, ήττα ήταν. Ότι και οι άλλοι ηττήθηκαν, δεν έχει σημασία.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...