Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Ολα τα αλέθει ο δεξιόστροφος μύλος.

Ντροπή ρε...

 

ΝΙΚΗ: «Ο διάβολος στο κορμί της»;- Είπε «Ναι» στην παρέλαση των ΛΟΑΤΚΙ+!

 

Α.Λατινοπούλου: «Δεν αρκεί το επίδομα λοχείας στον “Μπάμπη” τώρα θέλουν να μην λέμε ότι δεν μπορούν να κάνουν παιδιά οι άνδρες»

 

Δεν άφησαν τον Κυριάκο να πάει στο pride!

 

Ο «μήνας υπερηφάνειας» των LGBT δεν αφορά κάποιον «εορτασμό», αλλά την επιβολή κυριαρχίας

 

Δεν τους αρκεί που τους έδωσε η κυβέρνηση ακόμα και μικρά παιδιά – Θέλουν και παρένθετη μητρότητα

 

Κυριακος Βελόπουλος: Ξεκάθαρα Όχι στο «Gay Pride»

 

 

Ρε τον Σαράκη...

 

 

Ψέματα Βελόπουλου: Αυτή είναι η “μεγάλη μονάδα παραγωγής κρέατος” της 76χρονης Εβρίτισσας Ευρωβουλευτού Γαλάτως Αλεξανδράκη

 

Πώς αποφεύχθηκε ο «σεισμός» στην Ελληνική Λύση: Τι συνέβη με Κ.Βελόπουλο, Π.Σαράκη, Δ.Κρητικού και Σ.Χίο

 

Όλοι οι λεγόμενοι δεξιοί ή δήθεν ακροδεξιοί πολιτικοί της εποχής μας (Μελόνι, Λεπέν, Καμμένος, Άδωνις, Βορίδης,  Βελόπουλος  κτλ κτλ) όταν βρεθούν στην καυτή καρέκλα, εκτελούν ότι θέλει η νέα τάξη.

Προσαρμόζονται και το βουλώνουν. Όταν λοιπόν ο σοφός λαός, θελήσει να δοκιμάσει τους επόμενους δεξιούς κομματάρχες μικρών κομμάτων, καλά θα κάνει να ξέρει τι να περιμένει από αυτούς και να μην απογοητευτεί από αυτά που θα κάνουν.

Εάν η Ρωσία δεν συμφωνήσει με τους όρους της Συνόδου Κορυφής της Ειρήνης (που έγινε στην Ελβετία για τη Ρωσία χωρίς τη Ρωσία), θα την αναγκάσουμε να παραδοθεί, δήλωσε η Ιταλίδα πρωθυπουργός Μελόνι. βαρύ πεπόνι η Μελόνι ..κόψε κάτι…Μίλησε κι η Μελόνι που μόλις έσκασε μύτη από το γνωστό αυγό...  

Μετά την πρόσφατη επίθεσή της στον Μακρόν με την φράση «δεν είσαι πρόεδρος όλων των Γάλλων», η Λεπέν προέβη σε νέες τοποθετήσεις. Η Μαρίν Λεπέν έχει ήδη υποσχεθεί ότι δεν θα αμφισβητήσει τις εξουσίες του Εμανουέλ Μακρόν μέχρι το 2027 μιας και ο πρόεδρος στη Γαλλία είναι εκείνος, ο οποίος καθορίζει την πολιτική εθνικής ασφάλειας και τις εξωτερικές σχέσεις.

Υποστήριξε ότι δεν θα προσπαθήσει να απωθήσει τον πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν εάν κερδίσει τις πρόωρες κοινοβουλευτικές εκλογές στη Γαλλία. «Σέβομαι τους θεσμούς και δεν ζητώ θεσμικό χάος», είπε η Λεπέν στην εφημερίδα Le Figaro. «Απλώς θα υπάρξει συγκατοίκηση».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...