Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

Xτύπημα Μειμαράκη στους ξενέρωτους..

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠ€€€...
ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΉΚΑΝ
ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΖΑΡΟΚΟΛΠΑ
ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΆΛΩΣΗ
ΚΛΠ

🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🪞
ΑΑΑΛΛΛΟΟΟΧΧΧΑ
ΧΛΑΠΑ ΧΛΟΥΠΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειναι ενδιαφερον; οχι πες!

Στέλιος Λογοθέτης το 1990 διεκδίκησε και κέρδισε τον κεντρικό δήμο της πόλης του Πειραιά έως το 1998 όπου διετέλεσε Δήμαρχος Πειραιά υποστηριζόμενος από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και τον Ενιαίο Συνασπισμό της Αριστεράς (ακόμα τότε με τη συμμετοχή του ΚΚΕ).

(Μετά την αθώωση του, κατέβηκε υποψήφιος δήμαρχος το 2010, για το Δήμο Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη με τον δημοτικό συνδυασμό «Το Μέλλον του Δήμου Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη», χωρίς κάποια κομματική στήριξη και καταφέρνει να εκλεγεί αξιωματική αντιπολίτευση στο νέο δήμο. Είχε διεκδικήσει τον δήμο και το 2006 συγκεντρώνοντας 22,37% την πρώτη Κυριακή, έναντι του ΚΚΕ (Μπενετάτος Στυλιανός) με 25,39% και του ΠΑΣΟΚ (Μόσχου Δημητρούλα) με 25,31% [11])

Από την 1η Ιανουαρίου 1999 ασχολήθηκε με τη μελέτη χρηματοδότηση, ανάπτυξη και κατασκευή αιολικών πάρκων
επίσης εργάσθηκε και εργάζεται ως σύμβουλος σε διάφορες εταιρείες αλλά και κορυφαίες θεωρούνται στην Ελλάδα οι μελέτες του για διαχείριση των απορριμμάτων
καθώς και όλες τις μορφές αξιοποίησής τους, μέσω ανακύκλωσης, λιπασματοποίησης αλλά και παραγωγής ενέργειας κλπ.
Είναι επίσης υπεύθυνος για τις εκδόσεις αδειών της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (Ρ.Α.Ε), για μεγάλο αριθμό αιολικών πάρκων ανά την Ελλάδα και πρότυπα συστήματα διαχείρισης οικιακών και τουριστικών απορριμμάτων.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...