Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 7 Ιουλίου 2024

Δείμος Αθηναίων.

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν σε εκβιάσεις ιδιοκτητών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, προκειμένου να λαμβάνουν χρηματικά ποσά, για την αποφυγή βεβαίωσης διοικητικών παραβάσεων.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν 14 άτομα, εκ των οποίων 9 δημόσιοι υπάλληλοι, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία –κατά περίπτωση- για εγκληματική οργάνωση, εκβίαση, δωροληψία υπαλλήλου, δωροδοκία υπαλλήλου και συνέργεια σε αυτή, πλαστογραφία, παραβίαση υπηρεσιακού απορρήτου, παράβαση καθήκοντος, ψευδή βεβαίωση, για παραβάσεις των νομοθεσιών περί αθλητισμού, περί όπλων καθώς και του κώδικα μετανάστευσης.

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμη 9 υπάλληλοι, που δεν είχαν ρόλο ως μέλη της οργάνωσης, αλλά υποβοηθούσαν το έργο της, χωρίς διαρκή συμμετοχή.

Η ύπαρξη της εγκληματικής οργάνωσης προέκυψε μετά από διερεύνηση καταγγελίας, σχετικά με ιδιώτιδα, που σε συνεργασία με υπαλλήλους δημοτικής Αρχής, προέβαινε στις εκβιάσεις καταστηματαρχών, με σκοπό το οικονομικό τους όφελος.

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 14 ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ – ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ! ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ


Με εγκέφαλο 43χρονη γυναίκα από την Αργυρούπολη σπείρα 23 ατόμων με συμμετοχή δημοτικών αστυνομικών του Δήμου Αθηναίων, της πολεοδομίας, της διεύθυνσης αρχαιοτήτων και της περιφέρειας Αττικής! Οι εκβιασμοί σε περίπτερα και καφετέριες για να μην μπαίνουν πρόστιμα. Η λεία των 700.000 ευρώ και τα 440.000 που βρέθηκαν στα σπίτια τους. Όλη η δικογραφία - φωτιά.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΚΩΤΟΎΣ...
ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΈΠΕΣΑΝ
ΕΚΕΊ.
ΤΙ! €ΓΙΝΕ...???
ΒΡΉΚΑΝ ΑΥΤΟΎΣ
ΤΟΥΣ ΠΈΤΑΞΑΝ ΟΞΩ!
ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΛΆΝΗΣΗ
ΛΑΟΥΤΖΊΚΟΥ
ΣΩΣΤΆ!?



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...