Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Είναι πολλά τα λεφτά στο ευρωκυνοβούλιο.

 

Ο Φειδίας Παναγιώτου, ο Youtuber που έκανε την έκπληξη στις πρόσφατες Ευρωεκλογές και εξελέγη Ευρωβουλευτής, αποκαλύπτει τις... παροχές που έχει πλέον ως μέλος του Ευρωκοινοβουλίου.

Και τα ποσά που βγάζει στη φόρα… ζαλίζουν!

Ο Κύπριος Ευρωβουλευτής, γυρίζοντας από τις Βρυξέλλες ένα βίντεο για τις προσωπικές του σελίδες στα social media, κάνει λόγο για… 8000 ευρώ που πάει «κατευθείαν στη τσέπη του»!

«Αρχικά, παίρνω 8000 ευρώ στην τσέπη μου και επιπρόσθετα, για κάθε ημέρα εργασίας, δηλαδή κάθε μέρα που έρχομαι στο Κοινοβούλιο και υπογράφω, παίρνω επιπλέον 350 ευρώ, το οποίο είναι λίγο περίεργο».

Και συνέχισε:

«Πέραν τούτου, λαμβάνω 30.000 ευρώ τον μήνα για τον μισθό της ομάδας μου. Επιπλέον, μπορώ να έχω ένα γραφείο στη χώρα μου και για αυτό έχω προϋπολογισμό από το Κοινοβούλιο ως και 5000 ευρώ.

Επιπλέον με όλα αυτά, μου δίνονται και 4000 ευρώ τον μήνα για να προωθήσω την δουλειά που κάνω εδώ στο Κοινοβούλιο. Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο, είναι ότι λαμβάνω 10.000 το μήνα για να μπορώ να φέρω κόσμο στο Κοινοβούλιο και να του εξηγήσω τι κάνουμε εδώ».

Μάλιστα στο τέλος ρώτησε τους ακολούθους του εάν νομίζουν ότι «οι ευρωβουλευτές πληρώνονται πολύ ή λίγο»!!


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ποντικομαμη θα μεταβει αφιλοκερδως εις το Ευρωπαικο κοινοβουλιο υποθετω προς συμπαρασταση των αναξιοπαθουντων συνταξιουχων ενεκα της πολυχρονης τηλεαφοσιωσης στο Γολγοθα τους.

σαμπστανς είπε...

ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟΥ ΕΓΓΟΝΙ..... Κ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ.
ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΛΑΒΗ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ......

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω σε τι χρησιμεύουν όλοι οι εγχώριοι και εξωχωριοι κηφήνες.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...