Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024

Το παλληκάρι από τα Σφακιά

Ο κ. Πολάκης, κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του, απευθύνθηκε στη συνεργάτη του υπουργού Υγείας η οποία παρίστατο στην αίθουσα, με τρόπο που οδήγησε και την ίδια την συνάδελφό του Αθηνά Λινού να ξεσπάσει σε κλάματα. «Μην στρίβετε τη μούρη σας κυρία μου. Σε σας το λέω, έχετε ένα μόνιμο, όχι χαμόγελο, ένα στρίψιμο του στόματος εν είδει απαξίας. Είναι εκνευριστικό. Έχετε μια κυρία συνεργάτη του υπουργού που έχει ένα μόνιμο στριφογύρισμα προσώπου απαξίας. Είναι εκνευριστικό να το βλέπω», είπε ο Παύλος Πολάκης, απευθυνόμενος στη συνεργάτη του υπουργού Υγείας. Άστραψε και βρόντηξε ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας κατά του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή Παύλου Πολάκη, για την αδιανόητη, επιθετική συμπεριφορά του κατά συνεργάτιδας του Άδωνι Γεωργιάδη.

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Βουλής, Κ. Τασούλας, επέβαλε ποινή στον Π. Πολάκη για την ανάρμοστη συμπεριφορά του, που περιλαμβάνει την περικοπή του 1/2 της μηνιαίας αποζημίωσης του βουλευτή.

Σε ανάρτησή του ο Χανιώτης πολιτικός, ο οποίος διεγράφη από την Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, λόγω της συμπεριφοράς του, ενώ του επεβλήθη και ποινή περικοπής στο ήμισυ του βουλευτικού μισθού του, επιμένει προκλητικά και απαντά στην αποπομπή του, λέγοντας πως «μόνο ο λαός διαγράφει».

 

Επίθεση Πολάκη σε συνεργάτη του Γεωργιάδη - Ξέσπασε σε λυγμούς η Λινού


 

Ο Κασσελάκης διέγραψε τον Πολάκη από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.


Μαινόμενος ο Πολάκης για τη διαγραφή του: «Στήσιμο κανονικό, πάρτε το χαμπάρι, δεν σταματώ! Μόνο ο λαός διαγράφει»


Παύλος Πολάκης: Παίρνω την ευθύνη όλων όσων έχω κάνει


Πολύ του Κολεγίου  η Βουλή.Ξέχασαν τα μπινελίκια που ρίχνουν κατά καιρούς.

 

Γιατί οι λαλίστατοι Πολάκης και Ακρίτα κατάπιαν τη γλώσσα τους για τους αιφνιδίους θανάτους και την προέλευση του ιού που προκαλεί τον COVID-19; Εκεί έξω ο κόσμος φεύγει ξαφνικά χωρίς σταματημό


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Κασσελακης διεγραψε την ψυχη κυριολεκτικα του Συριζα και τον ανθρωπο που (με αφελεια) τον στηριξε για την Ηγεσια του Κομματος, τον Πολακη, επειδη ο τελευταιος πιεσε μια συνεργατιδα του Αδωνιδος σε Εξεταστικη επιτροπη στην Βουλη και συγκινηθηκε μια γριουλα.

Ανώνυμος είπε...

Η ψυχη του συριζα ειναι η πρωην ψυχη του πασοκ; Ο οποιος οταν παρεισφρησε στο συριζα απο το σαπιο διαλυμενο πασοκ ηθελε να μας κανει νεα σοβιετια; Με τραμπαντ, ες κα βε, και βαρτμπουργκ; Θα πεθυμησε τις εποχες που εβγαζαν οι ναυτικοι μας σοβιετικες γκομενες με κολυνος και παντελονια τζην.

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχουν ψυχή την πούλησαν στον μαμωνα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...