Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 15 Ιουνίου 2008

ΜΑΥΡΕΣ ΣΥΝΑΛΑΓΕΣ;;;

"Καλά πληροφορημένες πηγές για τα τεκταινόμενα στα μαύρα ταμεία της Ζήμενς μας ειδοποιούν ότι μόλις κοπάσει ο χαλασμός με τους σεισμούς, τις απαγωγές και τα υπόλοιπα θα σκάσει η επόμενη μεγάλη βόμβα από τα μαύρα ταμεία της Ζήμενς.
Όπως εξηγούν η βόμβα πυροδοτήθηκε ήδη από δημοσίευμα στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» με τίτλο «Πλυντήριο στη Λιβερία» (πατήστε εδώ).
Έγραφε το δημοσίευμα:
«Μαύρο χρήμα της Siemens σε offshore εφοπλιστή που έχει σχέση με πολιτικούς - Μετά την πολιτική αναστάτωση που προκάλεσε η αποκάλυψη τιμολογίων της Siemens στο όνομα του βουλευτή Κυρ. Μητσοτάκη, οι δικαστικές αρχές ερευνούν, τώρα, τους δικαιούχους της λιβεριανής υπεράκτιας εταιρείας με την επωνυμία Martechnic Bunkering, η οποία εμφανίζεται να δέχεται εμβάσματα εκατομμυρίων ευρώ από τις δύο «μαύρες» εταιρείες της Siemens (την Placid Blue και την Fairway).
Πρόκειται για επιχειρηματία ο οποίος έχει σχέση με ναυτιλιακές δραστηριότητες και σχετίζεται στενά με πολιτικά πρόσωπα».
Ποια πολιτικά πρόσωπα εννοεί το δημοσίευμα;
Τι κάνει νιάου- νιάου στα κεραμίδια. Δεν είναι δα και πολλά τα φιλόδοξα πολιτικά πρόσωπα που διατηρούν στενές προσωπικές σχέσεις με επιχειρηματίες της θάλασσας και του αέρα.
Οι δικές μας πάντως πληροφορίες μιλάνε για 20 εκ. ευρω".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...