Add Post To: | Digg| Technorati| del.icio.us| Stumbleupon| Reddit| BlinkList| Furl| Spurl| Yahoo| Simpy|
Καλοκαιρινό Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ 2026: Αυτό αποφασίστηκε
κεκλεισμένων των θυρών – και δεν ήσασταν προσκεκλημένοι.
-
Ενώ ο κόσμος παλεύει με πολέμους, πληθωρισμό και οικονομική αβεβαιότητα,
περισσότερες από 1.700 κορυφαίες προσωπικότητες από την πολιτική, τις
επιχειρή...
Πριν από 48 δευτερόλεπτα


1 σχόλιο:
Φρεγάτα του τουρκικού Ναυτικού (πρόκειται για την "ΤURGUT REIS" F241, κλάσης "Yavuz" ΜΕΚΟ 200ΤΝ Τrack Ι, αντίστοιχη των δικών μας ΜΕΚΟ 200ΗΝ) συμμετέχοντας στην προγραμματισμένη άσκηση "ACIK DENIZ" έπλευσε ανενόχλητη, παραβαίνοντας τους κανόνες αβλαβούς διέλευσης, κατά μήκος των ανατολικών ακτών της Αττικής, ελάχιστα μίλια από το σπίτι του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στη Ραφήνα, από το οποίο και ήταν ορατό το σκάφος!
Η τουρκική φρεγάτα… έπλευσε από το ακρωτήριο Καφηρέας (μεταξύ Άνδρου-Εύβοια) μέχρι έξω από το Λαυρίο(!), δυτικά της Κέας σε απόσταση αναπνοής από τις ακτές της ανατολικής Αττικής!
Στην συνέχεια ανέστρεψε και βγήκε και πάλι στο ανοιχτό Αιγαίο από το στενό του Καφηρέα, περί τις 17:00, εξακολουθώντας να έχει ενεργοποιημένα όλους τους αισθητήρες των οπλικών συστημάτων της, δηλαδή στοχοποιώντας χερσαίους, θαλάσσιους και εναέριους στόχους.
Η κίνηση της τουρκικής φρεγάτας είχε εντοπιστεί εγκαίρως από ναυτικά παρατηρητήρια περιοχής και παρακολουθείτο συνεχώς από την φρεγάτα (F463) "Μπουμπουλίνα" του Πολεμικού Ναυτικού, τουλάχιστον σύμφωνα με αυτά που υποστηρίζει το ΓΕΕΘΑ.
Είναι η πρώτη φορά που οι Τούρκοι προβαίνουν σε τέτοιες κλίμακας πρόκληση.
Δημοσίευση σχολίου