Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Ο ΟΤΕ δεν υπάρχει πλέον. Έγινε …Deutsche Telekom.



Όπως κάνει σε κάθε αποικία η πολυεθνική Deutsche Telekom βρίσκει τους ανάλογους Σημίτιδες και Παπανδρέου και αποκτάει (δεν αγοράζει) τον έλεγχο των τοπικών κρατικών εταιρειών τηλεπικοινωνίων, «κατεβάζει ταμπέλες» και γίνεται μονοπώλιο (βλέπε Χαρισαν τον ΟΤΕ και χάσαμε μόνο 1 δις ευρώ)
Έτσι και στην Ελλάδα με σκανδαλώδεις μεθόδους άρπαξε την δημόσια περιουσία του Ελληνικού λαού, από τα στυλό μέχρι και το τελευταίο ΚΑΦΑΟ με αστείο αντίτιμο που δεν θα δεχόταν ούτε η τελευταία Μπανανία.
Το πρώτο που έκανε ήταν να κλείσει όλες τις θυγατρικές του Ελληνικού δημόσιου πολυεθνικού Κολοσσού στο εξωτερικό, μετά με έδωσε σιγά-σιγά όλα τα τεχνικά τμήματα σε ιδιώτες εργολάβους, «ξεφόρτωσε» όλους τους εργαζόμενους από 45 κι άνω με εθελούσια και τώρα παρακολουθούμε την αυλαία στο θέατρο της καταστροφής όπου «κατεβάζει» την ταμπέλα του ΟΤΕ κρατώντας μόνο τα δίκτυα λιανικής, δημιουργώντας το cosmote κι αυτό μέχρι να έρθει το πλήρωμα του χρόνου να δούμε τελικά το σήμα του Telekom, όπως και στις άλλες μπανανίες
ΣΧΕΤΙΚΑ
Ο ΟΤΕ υπήρξε το εκτροφείο του μεγαλύτερου μεταπολιτευτικού σκανδάλου που αφορά στις μίζες της Siemens. Ωστόσο, ο ΟΤΕ δεν υπάρχει πλέον. Τώρα πλέον υπάρχει μόνον η «άσπιλη» κι «αμόλυντη»  COSMOTE,  θυμίζοντας  λίγο εκείνη τη μαφιόζικη «συνταγή» στις ταινίες φιλμ νουάρ: «Αν δεν υπάρχει πτώμα, δεν υπάρχει έγκλημα»!




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

«ξεφόρτωσε» όλους τους εργαζόμενους από 45 κι άνω με εθελούσια

πριν πολλα χρονια πανω απο 20 ισως και 25, ειχα διαβασει το εξης: για τους... πεφωτισμενους, ανθρωποι ανω των 44 ετων θεωρουνται βαρος στην κοινωνια, ο,τι ειχαν να προσφερουν το εδωσαν, και εν ολιγοις πανω απο αυτη την ηλικια τους ονοματιζουν σκουπιδια!
γι αυτους αποδεκτες ηλικιες ειναι απο 14-44 χρονων
προ δεκαετιας καθιερωθηκε και στην τηλεοραση... η εννοια του νεανικου κοινου 14-44 και αν ρωτησεις τον οποιοδηποτε γυρω σου δεν ξερει τι μπορει να σημαινει αυτο.
να σημειωσω συμφωνα με οσα αναφερονταν οτι τα... "σκουπιδια" δεν θα εχουν κανενα απολυτως δικαιωμα συμμετοχης στην κοινωνια και βεβαιως ουτε ασφαλιστικη καλυψη, συνταξη, ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη κλπ. ειπαμε, "σκουπιδια" συμφωνα με τους... πεφωτισμενους.
αμφιβαλλει κανεις για το που οδευουμε;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...