Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Τσάμπα ...μάγκες.



Το ελληνικό Κυνοβούλιο έπειτα από μια θυελλώδη συνεδρίαση ψήφισε τη σύμβαση παραχώρησης του του 67% του λιμανιού του Πειραιά στη  κινεζική εταιρείαCOSCO με 223 ψήφους υπέρ. Υπέρ επί της αρχής του νομοσχεδίου ψήφισαν ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ, η Δημοκρατική Συμπαράταξη, το Ποτάμι, οι ΑΝΕΛ και η Ένωση Κεντρώων και καταψήφισαν η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ (25 ψήφοι).
Το ζουμί είναι ότι πουλήθηκε μάλλον ξεπουλήθηκε  για το εξευτελιστικό ποσό των 311 εκατομμυρίων ευρώ , την στιγμή που ….ο Μαρινόπουλος μόνο χρωστά ποιο πολλά στο κράτος.



Με το δίκιο του να λέει ο κινέζος πρέσβης ότι η συμφωνία της είναι πολύ επωφελής , και συμπλήρωσε βάζοντας και λίγο σάλτσα ειρήνης σαν τις μοντελες των καλλιστείων  «Το έργο είναι ένα λαμπρό παράδειγμα ελληνο-κινεζικής συνεργασίας, η σημασία της οποίας έχει ξεπεράσει την οικονομική συνεργασία και το διμερές πεδίο και έχει αποκτήσει μεγάλη σημασία για την προώθηση της περιφερειακής ειρήνης και ανάπτυξης» .
«Οι θρασύτατοι Κινέζοι εξευτέλισαν κυριολεκτικά την ελληνική δημοκρατία και τη Βουλή», «δεν υπάρχει κυβέρνηση, υπουργοί, βουλευτές, υπάρχει μόνο η Cosco η οποία υπαγορεύει και οι βουλευτές ψηφίζουν», Η κυβέρνηση  «ξεπουλά το λιμάνι και πληρώνει και από πάνω ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...