Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Θα τον βοηθήσει ο θεός και κατά της αντίχριστης Μέρκελ;



Από το στόμα του και στων Εβραίων το αυτί. Εάν θελήσει και επικαλεστεί προς ολική εφαρμογή την συμφωνία της Γιάλτας, θα κλάψουν πολλές Γερμανίδες μανούλες. Οι εδώ γερμανικές τσούλες βέβαια έχουν φορέσει μαύρες πλερέζες και ψάχνουν εναγωνίως να βρουν όλα τα αρνητικά που έχει η εκλογή του, μπάς και τους αφήσει για τις υπηρεσίες τους το γερμανικό ποιμενικό, κανένα κόκκαλο..

Και επίσημα πρόεδρος των ΗΠΑ είναι πλέον ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος ορκίστηκε στις 19.00 ώρα Ελλάδας εν μέσω επευφημιών από το πλήθος. «Το σύνθημά μας θα είναι πρώτα η Αμερική», «οι αρχές μας θα είναι «αγοράζετε αμερικανικά προϊόντα» και «προσλαμβάνετε Αμερικανούς»», υπογράμμισε ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, στην εναρκτήρια ομιλία της τετραετούς θητείας του.
 «Εμείς, οι πολίτες της Αμερικής ενώνουμε πλέον τις δυνάμεις μας σε μια μεγάλη εθνική προσπάθεια να ξαναχτίσουμε από την αρχή την χώρα μας και να την κάνουμε ξανά σπουδαία για όλους τους πολίτες. Μαζί θα καθορίσουμε την πορεία της Αμερικής και όλου του κόσμου, για τα επόμενα χρόνια».
Όπως τόνισε, μέχρι τώρα μια μικρή ομάδα στην Ουάσινγκτον έβγαινε κερδισμένη «εις βάρος του λαού». «Το σύστημα προστάτευε τον εαυτό του αλλά όχι τους πολίτες της χώρας μας. Οι νίκες τους δεν ήταν οι δικές σας νίκες. Οι θρίαμβοί τους δεν ήταν δικοί σας θρίαμβοι. Ενώ εκείνοι γιόρταζαν στη πρωτεύουσα του έθνους μας, οι φτωχές οικογένειες της Αμερικής δεν μπορούσαν να το κάνουν. Όλα αυτά αλλάζουν από αυτή κιόλας τη στιγμή. Επειδή αυτή η στιγμή είναι η δική σας στιγμή. Ανήκει σ’ εσάς. Αυτή είναι η δική σας μέρα, η δική σας γιορτή και οι ΗΠΑ είναι πλέον η δική σας χώρα».
Συνεχίζοντας την ομιλία του, ο Τραμπ σκιαγράφησε μια «εικόνα χάους» για τη σημερινή Αμερική. «Το έγκλημα, οι συμμορίες και τα ναρκωτικά έχουν κλέψει τόσες πολλές ζωές. Αυτό το μακελειό σταματά εδώ και τώρα», σημείωσε ο νέος πρόεδρος.
«Από εδώ και στο εξής, η Αμερική θα έχει προτεραιότητα» τόνισε ο νέος πρόεδρος, υπογραμμίζοντας ότι η προστασία της κυβέρνησής του θα φέρει μεγάλη ευημερία στη χώρα. «Θα πολεμήσω για εσάς με όλες μου τις δυνάμεις και δεν θα σας απογοητεύσω ποτέ. Η Αμερική θα αρχίσει ξανά να κερδίζει. Θα επανακτήσουμε τις δουλειές, τα σύνορά μας, τον πλούτο μας και τα όνειρά μας», υπογράμμισε, εξηγώντας πως αυτό θα το πετύχει με δύο απλούς κανόνες: «Αγόραζε αμερικάνικα προϊόντα» και «Προσλάμβανε Αμερικάνους».
Στην ομιλία του ο Τραμπ ανέφερε επίσης ότι όταν η Αμερική είναι ενωμένη, είναι ασταμάτητη, και εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Θεός να βοηθήσει τη χώρα του.

00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...