Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο, 26 Μαΐου 2018

Τούρκικο πλιάτσικο στην Πάτρα.Στην εξαγορά των δύο σύγχρονων εργοστασίων παραγωγής πολυκρυσταλλικού πυριτίου από τον όμιλο Κοπελούζου, που βρίσκονται στη Βιομηχανική Περιοχή της Πάτρας προχώρησε ο Μπερκ Ουκουράν Τσιλέρ (γιος της πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας, Τανσού Τσιλέρ), σύμφωνα με δημοσίευμα του τουρκικού Πρακτορείου ειδήσεων της Ανατολού.
Το δημοσίευμα που αναπαράγει η εφημερίδα Πελοπόννησος αναφέρει ότι ο εξοπλισμός των δύο ανενεργών εργοστασίων θα μεταφερθεί στη γειτονική χώρα.
Σύμφωνα με το Ανατολού, ο Μπ. Τσιλέρ, διευθύνων σύμβουλος της τουρκικής εταιρείας (Suoz Energy Group) ανέφερε στο πρακτορείο ότι η εταιρεία του αγόρασε τα εργοστάσια των ελληνικών εταιρειών (Piritium & Silcio), τα οποία βρίσκονται στην Πάτρα και παράγουν πολυκρυσταλλικό πυρίτιο (το οποίο χρησιμοποιείται για την κατασκευή φωτοβολταϊκών κυττάρων και φωτοβολταϊκών κυττάρων/φωτοβολταϊκών πλαισίων αντίστοιχα).
Ο ίδιος δήλωσε ότι ο εξοπλισμός του εργοστασίου παραγωγής των φωτοβολταϊκών κυττάρων/φωτοβολταϊκών πλαισίων θα μεταφερθεί στο λιμάνι του Ντιλόβασι (βρίσκεται ανατολικά της Κωνσταντινούπολης), όπου θα ξεκινήσει εντός έξι μηνών την παραγωγή για την κάλυψη τόσο της εγχώριας αγοράς όσο και την πραγματοποίηση εξαγωγών.
Στο πρακτορείο Ανατολού είπε ότι η μονάδα που θα μεταφερθεί στην Τουρκία κατασκευάστηκε το 2009 με γερμανική τεχνολογία έναντι 45 εκατ. ευρώ και πριν από τέσσερα χρόνια έκλεισε λόγω του αθέμιτου ανταγωνισμού από τις κινεζικές εταιρείες.
achaianews.gr

 

Φλαμπουράρης: Από τον Αύγουστο η λιτότητα θα αντικαθίσταται με αναπτυξιακές πολιτικές ...

 

Handelsblatt: Ποια καθαρή έξοδος; Αυστηρή επιτήρηση τουλάχιστον ως το 2050

Η ελληνική δήθεν έξοδος στις αγορές με την συμβολή της Τράπεζας Ρότσιλντ και την συμμετοχή στην απάτη του ιερατείου των Βρυξελλών και της Μέρκελ θα κάνει να γελάσει κάθε πικραμένος. Να γιατί: Μετά από 8 χρόνια μνημόνια το χρέος εκτινάχθηκε στο 179,8% του ΑΕΠ από 126,7% πριν τη κρίση! Δηλαδή αν το χρέος μας οδήγησε στα μνημόνια όχι μόνο δεν αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα αλλά επιδεινώθηκε.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ
ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑ ΣΕ ΚΑΘΕ
ΓΕΙΤΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Είναι σίγουρο ότι τά δύο εργοστάσια θά πάνε στά χέρια τού γιού τής Τσιλέρ ;;;;
Οχι καί θά είναι υπό ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ......;;;;....
Γιά ψάχτε το !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...