Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Στον εισαγγελέα ο Φουρθιώτης και οι δυο ποινικοί

Σε σύλληψη μετετράπη η προσαγωγή του παρουσιαστή και πρώην μάνατζερ, ο οποίος εντός της ημέρας θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, μαζί με τους δύο ποινικούς. Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται μετά την εύρεση ενός σακιδίου στο σημείο της επίθεσης σε βάρος αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στη Νέα Ερυθραία. Μετά από έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., διαπιστώθηκε ότι οι πυροβολισμοί στο σπίτι του γνωστού παρουσιαστή, αλλά και εναντίον ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ που... σημειώθηκαν την ίδια ημέρα με διαφορά λίγων ωρών σε κοντινή απόσταση, έγιναν με το ίδιο όπλο και συγκεκριμένα ένα καλάσνικοφ, από τους ίδιους δράστες.

Τελικά, οι δύο υποθέσεις όχι μόνο συνδέονταν, αλλά και ο ίδιος ο παρουσιαστής φέρεται να σχετίζεται με έναν από τους δύο δράστες που πυροβόλησαν το σπίτι του και τους αστυνομικούς της ΔΙΑΣ.

Οι δύο δράστες φέρεται να ομολόγησαν ότι ο παρουσιαστής τους πλήρωσε για να «γαζώσουν» το σπίτι του…

Ο ΣιχαΜένιος Φουρθιώτης και οι άλλοι τρεις που συνελήφθησαν κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, σύμφωνα με το άρθρο 187 του Ποινικού Κώδικα, ηθική αυτουργία σε έκρηξη, ενώ οι δύο πιστολέρο κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο παρουσιαστής πλήρωσε 40.000 ευρώ τα δυο άτομα για τις επιθέσεις στο σπίτι του. Μιλάμε για βαρύτατες κατηγορίες, ενώ η έρευνα συνεχίζεται σε πολλές κατευθύνσεις.Ο Φουρθιώτης γνώριζε τους δύο δράστες, οι οποίοι είναι άτομα με ποινικό παρελθόν στη νύχτα, στην περιοχή του Πειραιά και τους είχε χρησιμοποιήσει και στο παρελθόν ως σεκιούριτι, όπως ανέφεραν οι ίδιοι.

Ο τρίτος από τους συλληφθέντες, είναι ο αδελφός ενός εκ των δύο, ο οποίος φέρεται ότι τους βοήθησε να κρύψουν το δίκυκλο με το οποίο διέφυγαν μετά τους πυροβολισμούς εναντίον των αστυνομικών.

Σημειώνεται ότι ο ένας είχε ταυτοποιηθεί από την αρχή σχεδόν από DNA σε μια τσάντα που τους έπεσε στη Νέα Ερυθραία.

Χειροπέδες στον Μένιο Φουρθιώτη

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Οι πιστολέρο ομολόγησαν το συμβόλαιο Φουρθιώτη (video)

 

ΥΠΟΘΕΣΗ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗ: Όπλο και DNA ταυτοποίησε η EΛ.ΑΣ... -

 

 

Συνελήφθη Αλβανός στα Κάτω Πατήσια με όπλο και πλήρη εξοπλισμό… ελεύθερου σκοπευτή!


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αποκαλύπτεται σχέδιο δολοφονίας δημοσιογράφου που η κυβέρνηση προσδιόρισε ως τον υπ αριθμ 1 εχθρό της προκαλώντας μάλιστα ειδική συζήτηση στη Βουλή, από ποιον; Απ αυτόν στον οποίο παρείχε 24ωρη φύλαξη αρνούμενη να κάνει το ίδιο και για το υποψήφιο θύμα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...