Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Ζομπιστές και Ζομπιζόμενοι.

1.866 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα . Τα 81 στην Κρήτη. Συγκεκριμένα, 35 εντοπίστηκαν στο Ηράκλειο, 19 στο Ρέθυμνο ,18 στα Χανιά και 9 στο Λασίθι .

Τυμπάκι: Τα περισσότερα θετικά rapid tests που έχουν εντοπιστεί σε περιοχή της Κρήτης


Κορωνοϊός: 15 επιβεβαιωμένα κρούσματα το Σαββατοκύριακο στην Ιεράπετρα - Τι ανησυχεί τους κατοίκους

 

Πρώτο κρούσμα κορωνοϊού σε Γερμανό τουρίστα στην Κρήτη - Θα μείνει σε καραντίνα

Και ακόμη δεν ξεκινήσαμε,.

 

Εξαδάκτυλος: Τα self-tests είναι σαν τεστ εγκυμοσύνης – Δεν αντιμετωπίζουν το πρόβλημα

 

Έκλεισε η περίοδος της γρίπης χωρίς ούτε ένα περιστατικό πανελλαδικά – Για πρώτη φορά στην ιστορία – Πόσο σανό τρώμε από τα συστημικά ΜΜΕ;

 

ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΣΩΡΗΔΟΝ! ΤΟ ΜΟΝΟΔΟΣΙΑΚΟ ΡΩΣΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ SPUTNIK V LIGHT ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΙΟ – ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ!

 

Ομολογία-σοκ από Μητσοτάκη: «Αν αγοράσω το εμβόλιο Sputnik θα πέσει η κυβέρνησή μου»!

 

Θεοδωρίδου: “Ας περιμένουμε με ψυχραιμία για να έχουμε επιστημονική τεκμηρίωση” – Θεμιστοκλέους: “Πάνω από 3εκ. δόσεις της Pfizer τον Μάιο”

 

Τέλη Μαΐου το «άνοιγμα» του εμβολιασμού για το γενικό πληθυσμό (ηλικίες 18-59 ετών)

Ηνωμένο Βασίλειο 704 θάνατοι μετά τον εμβολιασμό…αλλά για τους ομφαλοσκόπους του κορωνοιού αυτές είναι παράπλευρες απώλειες ή ασυσχέτιστες!!!!

 

86χρονος νοσηλεύεται με κορωνοϊό, αν και είχε λάβει και τις δύο δόσεις τού εμβολίου...

 

Το να είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε υποχρεωτικά και  υπό πίεση το εμβόλιο ενάντια στη θέληση μας μοιάζει ολοένα και πιθανό κάθε μέρα κάθε ώρα.

Ο ορισμός του υποχρεωτικού δεν είναι μόνο αν μας έχουν κολλήσει ένα πιστόλι στο κεφάλι. Ο νόμιμος-ικός ορισμός να είσαι υποχρεωμένος με όρους ιατρικού πειραματισμού προέρχεται από τον Κώδικα της Νυρεμβέργης κι είναι ο ακόλουθος.” η ελεύθερη συναίνεση του ανθρώπινου πλάσματος είναι απολύτως ουσιαστική” αυτό σημαίνει ότι το αφορούμενο πρόσωπο οφείλει να έχει τη νόμιμη δυνατότητα να δώσει την συγκατάθεσή του, οφείλει να είναι σε τέτοια θέση ώστε να δύναται ν’ασκήσει μια ελεύθερη επιλογή χωρίς την επέμβαση κανενός στοιχείου υποχρεωτικότητας επιβολής απάτης εξαπάτησης καταναγκασμού υπερθεμάτισης ή κάθε άλλης μορφής μεταγενέστερης διόρθωσης.

Το να είναι κανείς αναγκασμένος ή υποχρεωμένος είναι κυρίως να βλέπει τη δουλειά του και το μισθό του απειλημένους μας εμποδίζει να συμμετέχουμε σε μια νορμάλ κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...