Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022

Mην σπρώχνεστε ...όλοι θα φάτε.

“Στην προχθεσινή συνάντηση του Σκοπιανού πρωθυπουργού με τον κο Μητσοτάκη, συμφωνήθηκε να δοθούν 1.000.000 τόνοι ελληνικού λιγνίτη στα Σκόπια την ώρα που ο ΑΗΣ Μελίτης, παραμένει ανενεργός και εμείς καίμε φυσικό αέριο” τόνισε..

μιλώντας στον Focus FM και στην εκπομπή «FOCUS 8 ME 11» με το Στέφανο Δαμιανίδη ο Χρήστος Κολοβός, Διδάκτωρ Μηχανικός Μεταλλείων – Μεταλλουργός Μηχανικός ΕΜΠ τέως Διευθυντής Κλάδου Μεταλλευτικών Μελετών & Έργων ΔΕΗ ΑΕ/Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας. “Ξαφνικά η κυβέρνηση θα βρει πάνω 10 δισ. ευρώ από τον ουρανό για να δώσει στους παρόχους ενέργειας για να μη χρεώνουν τους λογαριασμούς ρεύματος. Επειδή τους ενοχλεί ο ελληνικός λιγνίτης για να καίνε εισαγόμενο φυσικό αέριο, ψάχνουν τρόπους να κάνουν απολιγνιτοποίηση μια ώρα νωρίτερα, αλλά δεν θα έχουμε ούτε φυσικό αέριο, ούτε λιγνίτη το χειμώνα. Γιατί εμείς έπρεπε άρον-άρον τον Αύγουστο του ’21 να κλείσουμε τα λιγνιτικά μας εργοστάσια;” αναρωτήθηκε ο κ. Κολοβός.

Χρ. Κολοβός: “Συμφωνήσαμε να δοθούν 1.000.000 τόνοι ελληνικού λιγνίτη στα Σκόπια την ώρα που εμείς καίμε πανάκριβο φυσικό αέριο”!

 

«Εκτροπή» με την με το ζόρι ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ! Αγνοούν ακόμη και το ΣτΕ!

Πρώτα τα πήραν οι φαρμακάδες, τώρα οι οπλάδες ,σε λίγο οι ενεργειάδες που θα πάνε το ρεύμα και το αέριο σε δυσθεώρητα ύψη, και μετά ...οι τροφιμάδες. Εκεί θα είναι και το μεγάλο μπαμ. Τρεις χιλιάδες το αυγό λόγω... κλιματικής αλλαγής.

Κλιματική αλλαγή και υπερθέρμανση: Μια καλοστημένη απάτη

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο πλανητικός φασισμός έχει φτάσει σε απίστευτα ύψη. Ποτέ στην ιστορία δεν ήταν τόσο αυταρχικοί και ανεξέλεγκτοι οι «παγκόσμιοι ηγέτες»

Ανώνυμος είπε...

🤣🤣🤣 ΟΙ ΠΟΙΟΙ? ΟΥΧΑΧΑΑΑ! ""ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ""ΗΓΈΤΕΣ"" "" ΜΟΛΙΣ ΕΙΠΑΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΗΓΈΤΕΣ
ΝΑΙ ΗΓΕΣΊΑ ΣΤΗΝ ΜΛΚΙΑ.
ΑΣΕ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥ ΕΊΝΑΙ Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ Κ ΤΟ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΟ ΈΠΑΘΛΟ ❗

Ανώνυμος είπε...

8:12 ΣΧΌΛΙΟ
Ε ΕΙΔΕΣ? ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΛΕΝΕ ΜΑΣΚΟΤΕΣΤ ΚΛΠ ΠΑΡΆΝΟΜΕΣ ΙΑΤΡΙΚΈΣ ❗ ΠΡΆΞΕΙΣ ❗ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΟΛΑΣΗΜΑ.Ε ΤΟΣΑ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΑΥΤΟΙ.
ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΙΖΕΣΑΙ ΑΚΌΜΑ...
ΑΓΝΟΉΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΣΟ ΑΠΛΌ ΚΆΝΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ❗

tuluba είπε...

Γιατί έρχεται τό τέλος και η αρχή.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΤΣΟΗΤΤΑΚΗ :

@@@@ΜΙΕΣΑΙ !!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...