Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

Ενα γιατρό ρε παιδιά...ένα γιατρό.

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛΑΣ τη φωτογραφία και τα στοιχεία του ψευτογιατρού που φέρεται να έχει εξαπατήσει τουλάχιστον 15 ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας, πέντε εξ αυτών, μάλιστα, να έχουν πεθάνει.

Πρόκειται για τον Διονύση Τριανταφύλλου, γεννημένο το 1957 στην Αθήνα κατά του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο και απάτη κατ’ εξακολούθηση.

 

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΕΥΤΟΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥΣΚΟΡΠΟΥΣΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ – ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ ΔΟΛΟ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ, ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΒΑΡΙΕΣΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ, ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ


Κούγιας: Μήνυση στους αξιωματικούς της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για την υπόθεση του ψευτογιατρού

 


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με 5 δολοφονίες στην πλάτη και με άλλες τόσες που θα φανούν όταν βγει το όνομα του ψευτογιατρού στη φόρα, με 900.000 ευρώ μπάζα, είναι ο,τι πρέπει για να τον αθωώσει ο δικηγόρος του διαβόλου

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΟΛΎ ΠΕΡΊΕΡΓΟ ΤΡΌΠΟ... ΤΑ ΡΙΆΛΙΤΙ ΠΑΊΖΟΥΝ ΡΌΛΟ?! Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΣ ΤΟΥ ΚΟΎΒΑ ΣΕ ΤΑΛΈΝΤΟ ΣΟΟΥ
ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΊΓΟ.(ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑΡΗ ""ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΌ""ΑΑΑΛΟΟΟ... ΤΑΛΈΝΤΟ... ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΤΑ ΧΑΖΑΡΟΚΑΝΑΛΑ ΟΤΙ ΉΡΘΕ ΜΕ ΤΑ ΠΌΔΙΑΑΠΟ ΛΑΡΣΑ? ΑΠΟ ΛΑΜΊΑ? ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΏΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΉ ΤΟΥ ΚΟΥΡ@ΔΟΙΟΥ.ΘΥΜΑΣΤΕ?)
ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΏΣΕΙΣ...

ΕΊΠΑΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΊΣΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΚΑΡΓΙΕΡΑ.

ΠΟΥ ΠΑ ΡΕ ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥΓΕΙΑ !?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...