Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Γιατί περίμενε κάποιος κάτι διαφορετικό ;

Το παιχνίδι είναι στημένο και μιλημένο. Εμείς το γράψαμε....Αλέξη σταμάτα να κάνεις πάσες στον Κούλη.

Η πρόταση δυσπιστίας που άσκησε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, απορρίφθηκε από τους βολευτές.

Σε σύνολο 299 ψηφισάντων βολευτών η πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ υπερψηφίστηκε από 143 βολευτές ενώ καταψηφίστηκε από τους 156 βολευτές της ΝΔ.

Οι «αντιστασιακοί» Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής όχι μόνο ψήφισαν θετικά στην παραμονή της κυβέρνησης  , αλλά δεν έκαναν καν τον κόπο να βρίσκονται στη Βουλή. Οι δύο πρώην πρωθυπουργοί, ψήφισαν και με τη… βολική επιστολική ψήφο.

Δείτε τον Μάκη Βορίδη να χαριεντίζεται στη Βουλή με την Έφη Αχτσιόγλου.

Από τη στιγμή που ο ανεψιός Γρηγόρης ενημέρωνε τον θείο Κυριάκο ακόμα και για το χρώμα του βρακιού που φοράνε οι υπουργοί και οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, θα ήταν ανόητος όποιος προσδοκούσε ακόμα και κάτι τι λιγότερο από το σημερινό 156 της Βουλής. Τι να πουν οι 156 με τον σουγιά μπηγμένο στον λαιμό. Όλοι, μα όλοι τους, ρούφηξαν από χίλια αυγουλάκια ο καθένας... Ο Νονός του επιτελικού παρακράτους και αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης του Μαξίμου, είναι από σήμερα γνωστός σε όλους τους εισαγγελείς, λέγεται Κυριάκος Μητσοτάκης. Και για τη σύσταση και λειτουργία της εγκληματικής οργάνωσης δεν υπάρχουν πλέον αποδείξεις της πλάκας, υπάρχουν ατράνταχτες «αποδείξεις από την επίσημη αρχή του κράτους για τη δράση του παρακράτους». Και δεν υπάρχει κάποιο λάθος που αν το γνώριζε ο Νονός δε θα το επέτρεπε να συμβεί. Μιλώ για σχέδιο καλά οργανωμένο. Μιλώ για ρυπαρό δίκτυο. Μιλώ για δομημένη εγκληματική οργάνωση. Δε μιλώ για μια αστοχία. Μιλώ για μοντέλο διακυβέρνησης που το έστησε ο Νονός, από τη πρώτη μάλιστα μέρα που έγινε Πρωθυπουργός.

Του Μιχάλη Χαραλαμπίδη


Εθνική Συμφιλίωση: Έπεσαν τα τείχη που χώριζαν Νίκο Καρανίκα και Άδωνι Γεωργιάδη «Παρεξηγημένος υπουργός...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι τώρα ξέραμε ότι η επιστολική ψήφος επιτρέπεται μόνο σε όσους βουλευτές βρίσκονται σε επίσημη αποστολή της Βουλής ή του κράτους στο εξωτερικό. Σε ποια ακριβώς αποστολή βρίσκονταν δηλ οι κότες Καραμανλής-Σαμαράς; Γιατί προσμετρήθηκε η ψήφος τους; Ο Σαμαράς δήλωσε ασθένεια ( έχει περίοδο μάλλον) κ ο Καραμανλής απουσία εκτός Αθηνών λόγω δουλειάς. Δουλειά ο Καραμανλής;

Ανώνυμος είπε...

Το ΚΙΣΕ τους κινεί και κάνει το παιγνίδι του ΡΟΤΣΙΛ. Ενός ΡΟΤΣΙΛ που είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Κάτω από τις στοές στη λίμνη στην Ελβετία......

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι αλλά από την χθεσινή ψηφοφορία βγήκε και κάτι θετικό. Θα πάψουν πλέον να μας πρήζουν τα παπάρια οι καραμανλικές-σαμαρικές συνιστώσες με δήθεν ηχηρές παρεμβάσεις.Ο Κώστας Καραμανλής χτύπησε με πυγμή τη γροθιά του στο τραπέζι. Άφησε μια πορδή και ετοιμάστηκε για την τρίτη μερίδα γιουβαρλάκια. Ηγέτης όχι μαλακίες.

Ανώνυμος είπε...

Εκλογές έρχονται, ώρα να αρχίσουν οι τηλε-μαχίες (στην Ελλάδα, στα νεοελληνικά λέγονται debates), γιά να χαρεί το ''ποίμνιο'' θαυμάζοντας τους ''ηγέτες'' του. Κούλης και Αλέξης, δηλ. οι ''δύο όψεις του ίδιου νομίσματος'', καλό θα είναι να έχουν δύο τηλε-μαχίες: Μία πάνω στην θαλαμηγό της ΝΔ, ''Noor-1'' και μία στα ''βοσκοτόπια Καλογρίτσα''. Με βαλίτσες, φακέλους, τσάντες κ.ά., χρήμα καταλήγει σε διεφθαρμένους πολιτικούς και κόμματα. Τελευταία βρέθηκαν και τσάντες στα ''βοσκοτόπια Καλογρίτσα'', που κατά λάθος κατάληξαν στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Κούλης ξεπέρασε και τον πατέρα του στην βρωμιά .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...