Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

Εφυγε «ο κιθαρίστας των κιθαριστών», όπως έγραψε στο Twitter ο Πολ Γιανγκ.


Τζεφ Μπεκ: Ποιος ήταν ο «κιθαρίστας των κιθαριστών» – Η τεράστια πορεία, οι μουσικές φιλίες και το ξαφνικό τέλος (videos)


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΙΣΑΑΑ...

ΜΑΝΏΛΗΣ ΧΙΏΤΗΣ ΜΌΝΟ ❗🇬🇷


ΚΑΙ ΚΛΑΑΑΜΑΑΑ...Ο ΤΖΊΜΥ ΧΈΝΤΡΙΞ.

Ανώνυμος είπε...

Fact Νο1
Ο Jeff Beck ηταν ο πρωτος κιθαριστας ο οποιος μετα απο καθε Live εσπαγε την κιθαρα του (οταν ειχε παρει τη θεση του Eric Clapton στους Yardbirds)

Fact No2
Σε μια συναυλια του ανερχομενου τοτε Jimi Hendrix ειχαν παει να τον δουν οι φθασμενοι σε αναγνωριση ως κορυφαιοι κιθαριστες Eric Clapton, Jeff Beck και ο κιθαριστας των Who...
Οταν ειδαν το Jimi Hendrix να παιζει και να κανει τα παλαβα του, γυρισε ο ενας στον αλλον και πελαγωμενοι μονολογουσαν, εμεις τωρα παιζουμε κιθαρα??? Βγαζει τετοιο ηχο η ηλεκτρικη κιθαρα??? Εφυγαν "χεσμενοι" και αποσβολωμενοι μετα την συναυλια χαχ

Fact No3
Αργοτερα ο κιθαριστας των Who ειχε δηλωσει, επειδη ο Hendrix δεν ειχε δικους του ενισχυτες ηταν πανακριβοι τοτε, στα Live επαιζε με τα δικα μας μηχανηματα. Οποτε επαιζε εκαιγε τους ενισχυτες απο τις μεγαλες παραμορφωσεις και τις εντασεις κι εγω οταν ανεβαινα αργοτερα για να παιξω απλα γραντζουναγα την κιθαρα δεν ειχα ενισχυτες!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...