Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023

Σκόνη και θρύψαλα για τη Νέα Δημοκρατία. Στον κάδο και ο Ντορογιός, να κάνει παρέα στην μαμά.

Η ΝΔ χάνει 5 από τις 6 Περιφέρειες! Μεγάλη ήττα του Κ.Αγοραστού στη Θεσσαλία

Μεγάλη ανατροπή σημειώνεται στον β΄γύρο των δημοτικών εκλογών για τον δήμο Αθηναίων, με τον Χάρη Δούκα να επικρατεί του Κώστα Μπακογιάννη, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα. 

Ο κ. Δούκας προηγείται με ποσοστό 55,5% έναντι 44,5% του κ. Μπακογιάννη, εξασφαλίζοντας προσώρας ένα ασφαλές προβάδισμα. 

Παράλληλα, αλλαγή σκυτάλης διαφαίνεται και στη Θεσσαλονίκη με τον Στέλιο Αγγελούδη να επικρατεί του Κωνσταντίνου Ζέρβα. 

Συγκεκριμένα, ο κ. Αγγελούδης συγκεντρώνει 67,6% έναντι 32,4% του κ. Ζέρβα.

Με ενσωμάτωση στο 58% στις περιφέρειες και 38% στους δήμους, η μόνη περιφέρεια που θα κλείσει υπέρ του κυβερνητικού υποψηφίου φέρεται να είναι η Πελοπόννησος αν και είναι ντέρμπι με τον υποψήφιο της ΝΔ Πτωχό Δημήτριο να προηγείται με 52% επί του ανεξάρτητου Τατούλη Πέτρου..

Στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη ο ανεξάρτητος Τοψίδης Χριστόδουλος προηγείται οριακά του Μέτιου Χρήστου, που έχει τη στήριξη της ΝΔ.

Στο Βόρειο Αιγαίο ο ανεξάρτητος Μουτζούρης Κωνσταντίνος συγκεντρώνει 53,67%, έναντι του 46,33% που συγκεντρώνει ο Στεφανής Αλκιβιάδης της ΝΔ.

Στη Δυτική Μακεδονία ο ανεξάρτητος Αμανατίδης Γεώργιος συγκεντρώνει 55,34%, με τον Κασαπίδη Γεώργιο της ΝΔ να συγκεντρώνει 44,66%.

Τεράστια νίκη με ποσοστό περίπου 66% παίρνει ο ανεξάρτητος Τρεπεκλής Ιωάννης στο Ιόνιο,

Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας με ενσωμάτωση στο 42,6%

  • Κουρέτας 58,9%
  • Αγοραστός 41,4%

ΧΑΝΕΙ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ KAI ΑΘΗΝΑΙΩΝ Η ΝΔ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΟΡΟΓΙΟ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΖΕΤΑΙ, ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ Ο ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΚΡΑΤΣΑ ΣΤΑ ΙΟΝΙΑ – ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ, ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

 

ΤΡΑΓΙΚΕΣ διαπιστώσεις! ΤΟ “KOMMA THΣ ΑΠΟΧΗΣ” ήρθε για να μείνει...

Στο 23,1% ανέρχεται το ποσοστό συμμετοχής στο δεύτερο γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών έως τις 14.30 το μεσημέρι.

 

ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ…Η ΑΠΟΧΗ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ! ΕΡΗΜΑ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ – ΑΔΕΙΕΣ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ – “ΠΑΡΑΙΤΗΜΕΝΟΙ” ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ, ΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΥΖΕΡΙ – ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ “ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ” ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ

 

Έρημα εκλογικά κέντρα – Άδειες κάλπες – Ακόμα μικρότερη η συμμετοχή – «Παραιτημένοι» οι πολίτες (upd) 

 

 

 


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διάβασα το βιογραφικό του νέου δημάρχου Αθηνών και είναι ο ιδανικός δήμαρχος για πόλεις στρατόπεδα. Οπότε θα τρέξει πιο άμεσα το πρόγραμμα C-40 από τον κλαρινογαμπρό Ντορογιό λόγω επιστημονικής κατάρτισης. Θα ζώνεστε με κλιματσίδες όπως ειχε προειπεί κάποιος, αγορά νέων ρούχων μέχρι τρία ρούχα ανά έτος για κάθε άτομο, απαγορευμένα γαλακτοκομικά και κρέατα και βέβαια οι μετακινήσεις θα γίνονται μόνο με δημόσιες συγκοινωνίες. Εννοείται ό,τι θα είναι περιορισμένες λόγω της κλιματικής προσαρμογής στο πρόγραμμα Cities Race to Zero.

Ανώνυμος είπε...

MASTER QUIZ-τι θα κανει η μανουλα τωρα???με το ανωμαλο περουκινι με τιs τρειs μαμαδεs η μια το γεννησε,η αλλη τοφερε απο την ελβετια και η αλλη το πηρε στο ονομα τηs..ζοριστηκε παρα πολυ να τα βγαλει απο τον πρωκτο τηs...η μανουλα τι θα κανει τωρα με την αντροχωριστρα νυφη τηs???...την αλλη την γ@μ@ει ο κοεμτζογλου...τι να σου κανει κι η μανουλα με τα μουλικα τηs..καθωs φαινεται μοιαξαν την μανουλα ολα για τον ΠΕΟ...
ειναι και εκεινη η γ@μημενη η μηνυση για τον μεγαλο περιπατο....ειναι και το μεγαλο φαγοποτι η κατασπαταληση για διασπαθηση δημοσιου χρηματοs...μαλλον θα καταστει αδυνατον τον ΜΠ@ΥΤΖΟΝ φυγειν!!!....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...