Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023

Μαχητές η τρομοκράτες;

Η αιφνιδιαστική επίθεση που δέχθηκε τα ξημερώματα το Ισραήλ από δυνάμεις της Χαμάς στην Γάζα με πρωτοφανή για τα δεδομένα ένταση και έκταση καθώς εκτός από μαζική εκτόξευση πυραύλων και ρουκετών συνοδεύτηκε και από εισβολή «μαχητών» από στεριά και θάλασσα, απειλεί να τινάξει στον αέρα κάθε προσπάθεια επανάληψης των συνομιλιών για το Παλαιστινιακό και να διαταράξει τις περίφημες συμφωνίες Αβραάμ.

Σε μια κίνηση που ξύπνησε εφιάλτες του Γιομ Κιπουρ του πολέμου που ξέσπασε στις 6 Οκτωβρίου του 1973 με τον αιφνιδιασμό του Ισραήλ από την Αίγυπτο και την Συρία...

H Χαμάς που εξοπλίζεται από το Ιράν και συνδέεται πολιτικά από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξαπέλυσε μια πρωτοφανή επίθεση καθώς οι «μαχητές» της εισέβαλλαν σε μικρές ισραηλινές πόλεις και χωριά στην παραμεθόριο, πυροβολώντας όχι μόνο εναντίον στρατιωτικών στόχων αλλά και πολιτών συλλαμβάνοντας ομήρους και αρπάζοντας ακόμη και τις σορούς θυμάτων τους τις οποίες μετέφεραν ως «λάφυρο» στην Γάζα.

Το Ισραήλ που την επομένη της γιορτής του Γιομ Κιπουρ ξύπνησε σοκαρισμένο δεχόμενο χιλιάδες ρουκέτες και πυραύλους που έφθασαν ακόμη και στο Τελ Αβίβ και αντικρίζοντας εικόνες που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί, αντέδρασε άμεσα κηρύσσοντας Κατάσταση Πολέμου. Ο πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου έσπευσε να δηλώσει ότι «είμαστε όχι σε μια απλή επιχείρηση, αλλά σε Πόλεμο» προειδοποιώντας ότι «ο εχθρός μας θα πληρώσει τέτοιο τίμημα που ποτέ δεν θα μπορούσε να φαντασθεί..»

Ο αριθμός των Ισραηλινών που έχουν σκοτωθεί φτάνει πια τους 600 ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα γινόταν λόγος για 400 θύματα. Ο αριθμός των Παλαιστίνιων νεκρών ανέρχεται σε 313, σύμφωνα με παλαιστίνιους αξιωματούχους υγείας. Δηλωτικό της κατάστασης είναι πως λίγο πριν από τις 14:00, ώρα Ελλάδος, τα ισραηλινά δίκτυα έκαναν λόγο για 350 νεκρούς. Την ίδια στιγμή, ο αριθμός των τραυματιών είναι πολύ μεγάλος, ειδικότερα ξεπερνά τους 2.000 και φτάνει τους 2.040, ενώ σε θρίλερ εξελίσσεται η ομηρεία 100 περίπου Ισραηλινών στρατιωτών και πολιτών. Πάνω από 200 πτώματα φέρεται να εντοπίστηκαν σε περιοχή που διεξήχθη φεστιβάλ μουσικής. Μεταξύ των νεκρών βρίσκονται και πολλοί πολίτες άλλων χωρών όπως Γερμανοί, Αμερικανοί, Καναδοί και Νορβηγοί.

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Ετοιμάζει χερσαία επίθεση το Ισραήλ στη Γάζα

 

Ο Μ.Νετανιάχου ενεργοποίησε το άρθρο 40 για πρώτη φορά από το 1973- Ισοδυναμεί με κήρυξη πολέμου

 

Εκατόμβη νεκρών – Λεπτό προς λεπτό οι δραματικές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή


Σοβαρεύουν τα πράγματα! Η Χεζμπολάχ απειλεί το Ισραήλ με εκτόξευση υπερηχητικών πυραύλων-Θα μπορέσει να προστατέψει την Ιερουσαλήμ το Iron Dome;


To Ισραηλινό σχέδιο σε εξέλιξη-Η "πολιτική αυτοκτονία" της Χαμάς για το Παλαιστινιακό και η στρατιωτική συντριβή της- Ειδική ανάλυση


Iσραηλινή δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι η επίθεση της Hamas στην επέτειο των 50 χρόνων από τον πόλεμο του Yom Kippur είναι δουλειά του Deep State

 

Χαμάς: Ξεκίνησε ολοκληρωτική μάχη – Θα επεκταθεί το μέτωπο – Μαζική εκτόξευση 150 πυραύλων εδάφους-εδάφους κατά του Τελ Αβίβ!


Προς γενικευμένο πόλεμο Ισραήλ- Χεζμπολάχ & Ιράν – Διάγγελμα Ισραηλινού ΥΠΑΜ και Νετανιάχου: “Ξεχάστε τη Γάζα για τα επόμενα 50 χρόνια – Να φύγουν οι άμαχοι”


Σκοτώθηκε ο Ισραηλινός διοικητής του 481ου τάγματος επικοινωνιών, αντισυνταγματάρχης Sahar Makhlouf. ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ ΒΙΝΤΕΟ

 

ΠΟΤΑΜΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ .ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΓΟΝΑΤΙΣΕ ΣΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ .ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ: ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η «ΣΦΕΝΤΟΝΑ ΤΟΥ ΔΑΒΙΔ» – ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ – ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΧΑΜΑΣ;

 

Αναγνωρίστηκε η νεαρή πάνω σε μοτοσικλέτα που άρπαξε η Χαμάς – Είναι η Νόα

 

Αναγνωρίστηκε η νεαρή που γυμνή επιδεικνυόταν πάνω σε καρότσα από τη Χαμάς – Είναι η Σάνι Νικόλ Λουκ

 

Η εφιαλτική στιγμή που το Ισραήλ ισοπεδώνει «Πύργο» με 110 διαμερίσματα στη Γάζα

 

 

Μήπως η επίθεση της Χαμάς έγινε με τις ευλογίες του Στέιτ Ντιπάρτμεντ ούτως ώστε τα βλέμματα και το ενδιαφέρον όλων να στραφούν προς τα εκεί, και να κλείσει αθόρυβα το Ουκρανικό που έχει κουράσει; Πάντως δυο πόλεμοι ταυτόχρονα δεν αντέχονται.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν κρατήθηκε και πολύ ο Ερντογάν χρηματοδότης και υποστηρικτής της τρομοκρατικής οργάνωσης της Χαμάς, του ισλαμικού κράτους, της μουσουλμανικής αδελφότητας και όχι μόνο . Επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες ότι είχε ενεργό ρόλο στον εξοπλισμό, την επάνδρωση και την καθοδήγηση της Χαμάς…
Πριν από λίγο, στην σκιά των γεγονότων, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η δημιουργία ενός ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους με γεωγραφική ακεραιότητα, και με πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ, είναι μια ανάγκη που δεν μπορεί πλέον να αναβληθεί»!
Ήταν που ο Νετανιάχου ήθελε να κάνει και συμφωνία μαζί του, Για να περάσει τους αγωγούς από το Ισραήλ και να εγκαταλείψει Ελλάδα και Κύπρο!

Ανώνυμος είπε...

Μήπως τα καρντάσια του Βορρά αποφάσισαν να μοιράσουν φιστίκια και στο Ισραήλ;Μήπως ανάβουν παντού φωτιές πολέμου,τώρα που βλέπουν πως το Αμέρικα έχει οικονομικά προβλήματα και δεν μπορεί να υποστηρίξει την παραμικρή τουφεκιά εκτός συνόρων;

ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ "ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ";

ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΘΟΡΥΒΑ ΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ;
ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ,ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.

Πολωνός πρόεδρος: Ο πόλεμος Ισραήλ - Χαμάς ωφελεί τη Ρωσία
https://www.cnn.gr/kosmos/story/385789/polonos-proedros-o-polemos-israil-xamas-ofelei-ti-rosia

ΕΞΩ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΟΤΑΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ.

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ,ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΑΝΕ ΣΑΝ ΤΑ ΒΑΓΟΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ,ΤΟ ΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ

Υ.Γ.: There's a storm coming!

Ανώνυμος είπε...

Οσο αφορα το ερωτημα σας, εξαρταται απο ποια πλευρα του λοφου το βλεπει κανεις.

Ανώνυμος είπε...

Στορμακο μην τα ριξεις παλι στον πουτινγκα οκ;
https://sinomosiologos.blogspot.com/2023/10/blog-post_9.html?m=1

https://uploads.disquscdn.com/images/1619f7f012399ec118272ac35cda4a8f4ab532b58ba63fe302fad889c4256256.png

Κατσε μην αποδειχθει πως χρησιμοποιηθηκαν και ΕΛΛΗΝΙΚΑ οπλα απο αυτα που στειλαμε ως βοηθεια....

Ανώνυμος είπε...


Προς τον 9 Οκτωβρίου 2023 στις 12:02 π.μ

ΜΑΘΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΠΑΤΖΟΣΑΙΤ ΚΑΙ ΠΑΠΑΤΖΟΜΠΛΟΓΚ.

Ζελένσκι: Η Χαμάς είναι ίδια με τη Ρωσία

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι παρομοίασε την εισβολή της Ρωσίας στη χώρα του με την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ, λέγοντας ότι μόνο «οι κανόνες και το διεθνές δίκαιο» μπορούν να εξασφαλίσουν την ειρήνη σε όλο τον κόσμο.
https://www.naftemporiki.gr/kosmos/1522933/zelenski-i-chamas-einai-idia-me-ti-rosia/

Υ.Γ.: There's a storm coming!

Ανώνυμος είπε...

Βασικα ποιος τον χεζει τον κοκκακια τωρα, οταν εχουν παρει φωτια τα κεντρικα.....

Ανώνυμος είπε...

Ελα στορμακο τσιμπα:
http://sxolianews.blogspot.com/2023/10/blog-post_9.html?m=1

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...