Σμήνη βομβαρδιστικών Tu-95 και δεκάδες Kalibr χτυπούν όλη την Ουκρανία – Σήκωσε μαχητικά η Πολωνία
Κίεβο: Η Ρωσία ισοπέδωσε την «ουκρανική ΕΡΤ» που μετέδιδε τις ειδήσεις στο εξωτερικό (βίντεο)
Τα ρωσικά στρατεύματα
εξαπέλυσαν πυραυλικό χτύπημα υψηλής ακρίβειας στο σημείο συνάντησης με
διοικητές των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων και δυτικούς εκπαιδευτές σε ένα από
τα εστιατόρια στο Krivoy Rog, δήλωσε το υπουργείο Άμυνας.
«Στις 4 Απριλίου στις 18:49, ένας πύραυλος υψηλής ακρίβειας με γόμωση
υψηλής εκρηκτικότητας εκτοξεύτηκε στον τόπο συνάντησης με διοικητές σχηματισμών
και δυτικούς εκπαιδευτές σε ένα από τα εστιατόρια στην πόλη Krivoy Rog».
Οι απώλειες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και των Νατοϊκών ανήλθαν σε έως
και 85 στρατιωτικούς και αξιωματικούς ξένων χωρών, καθώς και έως και 20
αυτοκίνητα.
Το Ιράν έχει προειδοποιήσει το Ιράκ, το Κουβέιτ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Κατάρ, την Τουρκία και το Μπαχρέιν ότι οποιαδήποτε υποστήριξη για επίθεση των ΗΠΑ στο Ιράν, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης του εναέριου χώρου ή του εδάφους τους από τον αμερικανικό στρατό σε επίθεση, θα θεωρηθεί εχθρική ενέργεια.
Ιράν: «Αν μας επιτεθείτε τότε θα βρούμε πυρηνικά και θα σας χτυπήσουμε πίσω»
Γιατί τον λέμε χορευτή;
Όταν ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι χόρευε με δερμάτινο κολάν και γόβες!
Δείτε επίσης: Όταν ο πρόεδρος της Ουκρανίας χόρευε σάλσα στο DWTS της Ουκρανίας
2 σχόλια:
Η πρόσφατη απόφαση της Ιντερπόλ να απορρίψει το αίτημα για έκδοση εντάλματος σύλληψης κατά του Μίλοραντ Ντόντικ, Προέδρου της Δημοκρατίας Σέρπσκα, έχει προκαλέσει έντονες συζητήσεις στη διεθνή κοινότητα. Η Βρωμιάρα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, και άλλοι λομπίστες επιδίωξαν την απομάκρυνση του Ντόντικ από την εξουσία, αλλά η Ιντερπόλ δεν ενέκρινε το σχετικό ένταλμα.
Ο Μίλοραντ Ντόντικ θεωρείται ένας από τους πιο σταθερούς συμμάχους της Ρωσίας στα Βαλκάνια, γεγονός που του εξασφαλίζει προνομιακές συμφωνίες, όπως εκπτώσεις στο φυσικό αέριο. Ωστόσο, αυτή η στενή σχέση με τη Μόσχα έχει προκαλέσει αντιδράσεις από δυτικές δυνάμεις, οι οποίες επιδιώκουν την εξουδετέρωση της ρωσικής επιρροής στην περιοχή και την ένταξη των Βαλκανίων στο ΝΑΤΟ.
Ο μηχανισμός εξόντωσης των πολιτικών αντιπάλων μέσω δικαστικών αποφάσεων είναι κάτι που στιγματίζει πολλά κράτη στην Ευρώπη, και δυστυχώς είναι κάτι που θα προκαλέσει μεγάλες συγκρούσεις όπως ακριβώς γίνεται στην Τουρκία σήμερα.
Ερπετο έρχεται η ωρα σου ναζιδιο
Δημοσίευση σχολίου