Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 25 Μαΐου 2026

Κάτς λίγο πριν το τζάμπολ του μεγάλου τελικού.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, που βρίσκεται στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων για τον τελικό της Euroleague, πιάστηκε στα χέρια με έναν εκ των κορυφαίων συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη, τον Γρηγόρη Δημητριάδη. 

Η ένταση ήταν στα… κόκκινα και το επεισόδιο μεταξύ των δύο ανδρών ήταν ιδιαίτερα «θερμό», λίγο πριν από το τζάμπολ του τελικού με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάλιστα, στο πλευρό του Μαρινάκη βρισκόταν και ο Αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, που αντάλλαξε μερικά… γαλλικά με τον Δημητριάδη.

Δηλαδή ο ανιψιός του πρωθυπουργού της χώρας....υπό τη διαχείριση του οποίου η ΕΥΠ επιδόθηκε στο μεγαλύτερη σκάνδαλο παρακολουθήσεων της Ελλάδας...σε συνεργασία με ισραηλινούς πρώην πράκτορες του Ισραήλ και τη χρήση παράνομου λογισμικού...ο οποίος παραιτήθηκε για να σώσει το τομάρι του θείου του που είχε την ΕΥΠ υπό την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ του ευθύνη με νόμο…πλακώθηκε σε πανελλήνια μετάδοση, σε έναν αγώνα όπου έβλεπε ΟΛΗ η Ελλάδα, με τον κουμπάρο του πρωθυπουργού της χώρας... δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία, ιδιοκτήτη καναλιών και της μεγαλύτερης ομάδας της χώρας... υπόδικου και υπόπτου για αδιανόητες παράνομες δραστηριότητες Βαγγέλη Μαρινάκη....σε μια περίοδο τεταμένου πολιτικού σκηνικού, όπου η χώρα φαίνεται να βρίσκεται υπό ιστορικές αλλαγές και τον Μητσοτακη δέσμιο από ένα καράβι σκάνδαλα της παράταξης του;

Ήξεραν ότι θα το δει όλη η Ελλάδα. Ήξεραν ότι θα οργιάσουν δημοσιογράφοι για τις επόμενες μέρες και θα συζητιέται μόνο αυτό.

Δύο μέρες αφού η κυβέρνηση έβαλε νομική ταφόπλακα σε ΟΠΕΚΕΠΕ και υποκλοπές στη Βουλή που είναι το θέμα που ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να συζητάμε. Η μπάλα που μας παίζουν δεν περιγράφεται.

Ενα ολόκληρο σύστημα φτάνει σε απίστευτα σημεία επικοινωνιακής προπαγάνδας για να κρατήσει πάση θυσία τον Μητσοτακη πρωθυπουργό.

Σε σημείο να βλέπουμε σε πανελλήνια μετάδοση τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού με σκισμένη μπλούζα τη μέρα που η ομάδα του στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης ....και τον ανιψιό του πρωθυπουργού να φωνάζει «θα μου κλ@σεις τα @ρχιδια» στον Μαρινάκη ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

 Κάποιοι μάλιστα έσπευσαν να παρουσιάσουν το περιστατικό περίπου ως… παρεξήγηση της στιγμής. Ναι, φυσικά. Όπως «παρεξήγηση» ήταν και οι υποκλοπές. Όπως «παρεξήγηση» ήταν και τα Predator, οι παρακολουθήσεις, οι διαρροές και οι ξαφνικές απομακρύνσεις από το Μαξίμου.

Η αλήθεια είναι πιο απλή:

όταν ένα σύστημα αρχίζει να τρώει τις ίδιες του τις σάρκες δημόσια, τότε η εικόνα γίνεται ανεξέλεγκτη. Και όταν οι πρωταγωνιστές του χάνουν την ψυχραιμία τους μπροστά σε κάμερες και κόσμο, σημαίνει ότι οι ισορροπίες πίσω από τις κλειστές πόρτες έχουν ήδη διαλυθεί.

Το μόνο που έλειπε από τη VIP σουίτα ήταν ένα μικρό ταμπελάκι στην είσοδο:

«Εδώ συζητούνται ιδιωτικά οι δημόσιες υποθέσεις της χώρας»...

 

 

Η αρχή του τέλους για τον Μητσοτάκη – Ο Μαρινάκης επιτέθηκε στον Γρήγορη Δημητριάδη στο ΟΑΚΑ – «Θα σε γ@μήσω, περίμενε και θα τα πούμε καλά» φέρεται να είπε ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού.




Μαρινάκης και Δημητριάδης πιάστηκαν στα χέρια στα VIP του ΟΑΚΑ (video)!

 

 

 




Η εικόνα ξεπερνά και την πιο νοσηρή φαντασία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο σημείο της συμπλοκής βρίσκονταν, λόγω της ιδιότητάς τους, οι δύο αθλητικοί εισαγγελείς, Απόστολος Γραμμένος και ο αναπληρωτής του κ. Λυμπερόπουλος, μαζί με έναν ακόμη εισαγγελέα από την ποινική δίωξη. Ήταν εκεί. Έβλεπαν τα κοντάρια, τις σκισμένες λευκές μπλούζες, άκουγαν τα «γαλλικά» για τη φυλακή και τις υποκλοπές.

Μέχρι στιγμής, δεν υπήρξε καμία αυτεπάγγελτη παρέμβαση. Οι διαρροές αναφέρουν πως οι εισαγγελικοί λειτουργοί «μελετούν τις επόμενες κινήσεις» και το πιθανότερο είναι να ζητήσουν το οπτικοακουστικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας. Δηλαδή, άνθρωποι που είδαν το αδίκημα να τελείται μπροστά στα μάτια τους, ζητούν ριπλέι για να καταλάβουν αν υπήρξε βία. Η επιλεκτική ατολμία της δικαιοσύνης σε όλο της το μεγαλείο.

 

 


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αν ο ανιψιός ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΥΕΤΑΙ μέσα στο ΟΑΚΑ του Δον Βαγγέλα με 15.000 σκυλιά, +25 φουσκωτούς, καταλαβαίνετε βεβαίως τι ρόλο βαράει ακριβώς ο ανιψιός κα τι κουβαλά στις τσέπες του, έτσι?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...