Πόσα άρπαξαν από τους εργολάβους τα ποιο πολλά τοπικά Μ.Μ.Ε για να έχει πέσει τέτοια βουβαμάρα για την τρομακτική καθημερινή ταλαιπωρία των πολιτών;
Τεράστιο κυκλοφοριακό σοκ αναμένεται να δημιουργηθεί στον ΒΟΑΚ τις επόμενες ημέρες καθώς σύμφωνα με πληροφορίες κλείνει καθολικά από τις 17 του μήνα ως και τις 21 το πρωί το τμήμα που εκτελούνται εργασίες από Νεάπολη ως Άγιο Νικόλαο.
Η διακοπή της κυκλοφορίας σε οποιοδήποτε τμήμα του βασικού και του δευτερεύοντος εθνικού οδικού δικτύου απαγορεύεται από το νόμο.
Με το άρθρο 65 του ν. 4663/2020 (ΦΕΚ Α’ 30) προβλέπεται ότι η διακοπή της κυκλοφορίας σε οποιοδήποτε τμήμα του βασικού και του δευτερεύοντος εθνικού οδικού δικτύου, όπως αυτά ορίζονται στο άρθρο 1 παράγραφοι 1 α και β του π.δ. 209/1998, απαγορεύεται.
Διαβάστε το σχετικό άρθρο 65 του ν. 4663/2020 (ΦΕΚ Α’ 30)



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου