Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

ΦΥΓΕΤΕ ΤΩΡΑ. «Σκοτώνεται» κοσμάκη ρε τρισάθλιοι?


Τραγικό τέλος και για τον επιχειρηματία του Αιγίου

Τα χρέη και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, έσφιγγαν σα θηλιά το λαιμό του. Τον έπνιγαν… Έτσι ο 76χρονος επιχειρηματίας Λέλος Σιαβελής λύγισε χθες το πρωί μέσα στο γραφείο του και έσβησε… Αιτία θανάτου η αιμορραγική παγκρεατίτιδα που όμως ο ιατροδικαστής προσπαθεί να διαπιστώσει από πού προήλθε. Πρόκειται για έναν αξιοπρεπέστατο άνθρωπο που τα οικονομικά προβλήματα τον λύγισαν και οι τράπεζες του έδωσαν τη χαριστική βολή. Ο επιχειρηματίας και πρώην δήμαρχος Αιγίου, πριν από δύο μήνες αναγκάστηκε να βάλει λουκέτο στην επιχείρηση του και να αφήσει στο δρόμο 38 εργαζόμενους καθώς δεν υπήρχαν κεφάλαια κίνησης. Σε μια ύστατη προσπάθεια να στηθεί στα πόδια του, προσέφυγε στις τράπεζες για να πάρει δάνειο όμως δεν τα κατάφερε. Ο Λέλος Σιαβελής διετέλεσε δήμαρχος Αιγίου για δύο τετραετίες από το 1986 έως το 1990 και από το 1994 έως το 1998. Στην κοινωνία του Αιγίου ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και ποτέ δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Η είδηση του θανάτου του, προκάλεσε σοκ στην ευρύτερη περιοχή του Αιγίου και της Αχαΐας.

Κρεμάστηκε επιχειρηματίας μέσα στην επιχείρησή του!

Σοκ στην κοινή γνώμη από το τραγικό τέλος

Γνωστός επιχειρηματίας ιατρικών ειδών του Ηρακλείου, βρέθηκε χθες το μεσημέρι απαγχονισμένος στην επιχείρησή του στο κέντρο του Ηρακλείου, από τη γυναίκα του, η οποία ανησυχούσε που αργούσε να επιστρέψει στο σπίτι του και όταν τον αναζήτησε τον βρήκε νεκρό.

Ο 55χρονος που ήταν αντιπρόσωπος φαρμακευτικών υλικών, έβαλε τέρμα στη ζωή του τυλίγοντας ένα καλώδιο στο λαιμό του,
Σοκαρισμένοι και οι υπάλληλοι της επιχείρησης δεν μπόρεσαν να “διαφωτίσουν” τις Αρχές για τα αίτια της αυτοκτονίας, αν και πληροφορίες αναφέρουν ότι ο επιχειρηματίας φαίνεται να είχε χρέη που δεν μπορούσε να καλύψει, λόγω τον οφειλών προς αυτόν, από τα νοσοκομεία τα οποία τροφοδοτούσε με υλικά που αντιπροσώπευε.
Συνάδελφοί του στο χώρο πάντως, έλεγαν χθες ότι υπάρχει έντονο πρόβλημα από τις οφειλές κυρίως των νοσοκομείων, που καθυστερούν να εξοφληθούν, με αποτέλεσμα οι επιχειρήσεις να στρέφονται προς τις τράπεζες για να συντηρηθούν. Μάλιστα μια από τις παλαιότερες έχει καταστραφεί οικονομικά τελευταία.

Ο αυτόχειρας ήταν πατέρας ενός ανήλικού παιδιού.

1 σχόλιο:

Γραφεας Πεζικου είπε...

sok stin kini gnomi!!!
sok ke stin kivernisi?trixes apo
edo phgan kiali!siga mi katsun na
skasun!ipa kiego tosi evesthisia?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...