Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

Διαμαρτύρονται οι Εβραίοι για τον Πλέυρη. Εδώ γελάμε


Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος με ανακοίνωσή του εκφράζει «την έντονη απογοήτευση και την απορία του» για την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Αθηνών, με την οποία κρίθηκε αθώος ο δικηγόρος Κώστας Πλεύρης, ο οποίος δικάστηκε σε δεύτερο βαθμό, για παράβαση του αντιρατσιστικού νόμου, εξαιτίας των όσων αναφέρει στο βιβλίο του με τίτλο «Οι Εβραίοι. Όλη η αλήθεια».

«Η απόφαση αυτή προκαλεί λύπη, ανησυχία και προβληματισμό στους πολίτες μιας σύγχρονης δημοκρατικής κοινωνίας, όταν ατιμώρητα ένας δεδηλωμένος υμνητής του Ναζισμού και του ρατσισμού, όχι μόνον παραποιεί ιστορικά αποδεδειγμένα γεγονότα αλλά -πολύ περισσότερο- προκαλεί με τα γραφόμενά του μίσος και προτρέπει σε διακρίσεις και βία σε βάρος πολιτών της Ελλάδας και της Ευρώπης», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Το δικαστήριο αθώωσε ομόφωνα τον Κ. Πλεύρη από την κατηγορία της προτροπής σε ρατσιστική βία, ενώ κατά πλειοψηφία (4-1) τον απάλλαξε από το αδίκημα της προσβολής σε βάρος των Εβραίων.

Απαλλακτική ήταν και η πρόταση του εισαγγελέα της έδρας που είχε την άποψη ότι δεν τεκμηριώθηκαν από την ακροαματική διαδικασία οι κατηγορίες. Πρωτοδίκως, ωστόσο, ο Κ. Πλεύρης είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 14 μηνών με 3ετή αναστολή.

Το μάχαιρα έδωσες μάχαιρα θα λάβεις το ξέρετε «κύριοι» σιωνιστές του Ισραήλ; Απολογηθείτε πρώτα για τα φρικτά εγκλήματα και την γενοκτονία που κάνατε και συνεχίζεται να κάνετε στην Γάζα, και μετά συζητάμε για πλέυρηδες κ.τ.λ Είστε πολύ «λίγοι» σε πολιτισμό παλιοχασάπηδες για να κάνετε υποδείξεις. Μαζί με τους Αμερικάνους είσαστε οι μοναδικές χώρες που κάνετε τέτοιας έκτασης σφαγές ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

Για να σας την σπάσω κιόλας δείτε τό βιβλίο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...