Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2009

«ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕ» ΤΟΝ ΝΑΪΤΗ ΚΑΡΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


Από βάσιμη πηγή μάθαμε ότι ο Καρατζαφέρης μετά από την μεγάλη αντίδραση και κατακραυγή που είχε από πολλά στελέχη και οπαδούς του κόμματος του, αποφάσισε με συνοπτικές διαδικασίες να κάνει «προσωρινή» παύση στο ΝΑΪΤΗ γενικό διευθυντή του κόμματος του στρατηγό Γιώργο ΚΑΡΑΠΟΣΤΟΛΟΥ. βεβαίως εάν έτσι συμβαίνει αυτό και μόνο δεν ξεπλένει την ευθύνη του ιδίου διότι το γνώριζε. Όπως γνωρίζει ότι υπάρχουν και άλλοι μέσα στον μηχανισμό του ΛΑ.Ο.Σ που είναι σε διάφορες τέτοιου «είδους» οργανώσεις, για να μην πούμε ακόμα πιο χειρότερες. Εν καιρό θα επανέλθουμε σε αυτό. με στοιχεία για πολλούς «κυρίους» αφού τα διασταυρώσουμε πλήρως πρώτα. Όχι τίποτε άλλο να μην μας «πουλάνε» πολύ πατριωτιλικι διότι οι «καθαροί» πατριώτες φύγανε σχεδόν όλοι.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΙΧΝΟΣ... ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΦΥΓΑΝΕ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ; ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΤΣΩΛΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΓΕΛΑΩ...

Δημήτρης είπε...

Συγγνώμη κύριε;Ποιός είστε εσείς που θα κρίνετε τον πατριωτισμό του κάθε ψηφοφόρου;
Πώς συμπεράνατε πως "έφυγαν όλοι οι πατριώτες"?
Ένα κόμμα βρέθηκε να κάνει σωστή δουλειά μέσα στη βουλή και κάνετε τα αδύνατα δυνατά να πέσει και αυτό..με τα όποια λάθη του...πάντως πολύ λιγότερα από κάθε άλλο πολιτικό σχηματισμό!
Όσοι "έχουν φύγει ήδη" μάλλον προδίδουν την προσπάθεια...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...