Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

Αυτούς εννοείς «κεντροδεξιούς» ΨΩΜΙΑΔΗ; Τους «νοσταλγούς» του Χίτλερ




Υπέρ της δημιουργίας μιας "μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης" για την αντιμετώπιση της κρίσης, τάσσεται ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου νωρίτερα σήμερα, με αφορμή τη συναίνεση που ζητάει ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ο κ. Ψωμιάδης επισήμανε:
«Κι αν δεν μπορεί να έχουμε διακομματική συναίνεση, τότε να πάμε σε μια μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη για να αντιμετωπιστεί η κρίση. Σε μια παράταξη που χωρά όποιον το θέλει. Και τον κ. Καρατζαφέρη και όλα τα στελέχη. Το μαντρί είναι πολύ μεγάλο. Χωράει τους πάντες. Όλοι μαζί ενωμένοι, με αρχηγό τον Κώστα Καραμανλή, που τον εμπιστεύεται ο λαός και οφείλει να προχωρήσει με τους άριστους και όχι με τους αρεστούς»
Το θέμα βέβαια είναι εάν πρόκειται για προσωπικές απόψεις του κ. Ψωμιάδη ή εάν πρόκειται για τη γνωστή πολιτική "μέθοδο του λαγού" σύμφωνα με την οποία ακούγεται δήθεν τυχαία κάποια "προσωπική" άποψη με σκοπό να βολιδοσκοπηθούν και να μελετηθούν οι αντιδράσεις που αυτή προκαλεί..
Ίδωμεν..

Επαναφορά της θεωρίας για "Μεγάλη Κεντροδεξιά Παράταξη".

Α’ ΕΡΩΤΗΣΗ: Γιατί οι αριστερο-σοσιαλο-κομμουνιστές, δεν γουστάρουν τους ακροδεξιούς ή εθνικιστές ή πατριώτες;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Διότι πρωτίστως υπερασπίζονται τα συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών και κατ’ επέκταση τα συμφέροντα της Πατρίδας μας.
ΣΧΟΛΙΟ: Πολύ «κακό» αυτό… ε;

Β’ ΕΡΩΤΗΣΗ: Γιατί οι ακροδεξιοί ή εθνικιστές ή πατριώτες, δεν γουστάρουν τους αριστερο-σοσιαλο-κομμουνιστες ή «Εφιάλτες» ή θολοκουλτουριάριδες προδότες του Ελληνικού Έθνους;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Διότι πρωτίστως υπερασπίζονται τα συμφέροντα των μεταναστών / λαθρομεταναστών, διότι είναι οι προδότες του Έθνους μας, διότι λεηλατούν την Ελληνική γονιδιακή τριπλέτα: Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια, διότι είναι άπιστοι, διότι είναι ανθέλληνες, διότι είναι υπέρ της πολυπολιτισμικότητας, διότι είναι Εβραίοι, διότι είναι κατά των παρελάσεων, διότι είναι κατά της γαλανόλευκης σημαίας, διότι είναι κατά της Ελληνικής γλώσσας, διότι είναι κατά του Ελληνικού Στρατού, διότι είναι κατά της Ελληνικής Αστυνομίας, διότι είναι υπέρ της λεηλασίας των Ελληνικών εδαφών και ονομασιών…
ΣΧΟΛΙΟ: Θέλετε κι άλλα; Κι αν οι ακροδεξιοί πράττουν λανθασμένα, τότε οι θολοκουλτουριάριδες πως πράττουν; Σωστά;

Γ’ ΕΡΩΤΗΣΗ: Τι είναι προτιμότερο και ασφαλέστερο για τον Ελληνικό λαό; Να στηρίζει την ακροδεξιά ή την θολοκουλτουρίλα;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η απλή και κοινή λογική –βασική και κοινή λειτουργία του ανθρωπίνου εγκεφάλου- λέει, να στηρίζουμε τους ακροδεξιούς. Και μιας και είμαστε απολύτως λογικοί αυτό κάνουμε και αυτό θα κάνουμε και μάλιστα αυτό θα διδάξουμε και στα παιδιά μας.
Το παράλογο δεν μας αφορά, διότι δεν εμπεριέχει λογική. Το παράλογο κρύβει εκβιασμό, ξεπούλημα, λεηλασία, προδοσία. Οι παράλογοι, πάντα, είναι ένοχοι, διότι παρακάμπτουν την λογική. Την ανθρώπινη λογική.
ΣΧΟΛΙΟ: Άρα, σώνουμε τον «Χριστό» και σταυρώνουμε τον «Βαραββά». Αυτή τη φορά η ιστορία δεν θα επαναληφθεί. Για να δούμε πόσο μάγκας θα είναι ο Βαραββάς καρφωμένος σε μασίφ ξύλο με σκουριασμένα (σαν το σκουριασμένο σφυροδρέπανό τους) καρφιά; Το show -για εμάς όλους τους Πατριώτες- έχει ξεκινήσει. Αυτό λέγεται υπερπαραγωγή… χα χα χα !!!

Με εκτίμηση και σεβασμό

Ο αντί-κομουνιστής ο αντί-αριστεριστής και αντί-εβραϊστής

ΣΩΚΡΑΤΗΣ Ε. ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗΣ

Γενικός χειρουργός

Πρόεδρος Ν.Ε ΛΑ.Ο.Σ ΧΑΝΙΩΝ

Περιφερειάρχης ΛΑ.Ο.Σ ΚΡΗΤΗΣ

ΒΕΡΟΛΙΝΟ...

Το 2009 μπήκε με άσχημους οιωνούς για τη Γερμανία. Η Ακροδεξιά ξανασηκώνει κεφάλι- με πιο οργανωμένη και επιθετική μορφή. «Οι νεοναζιστές επιτίθενται όλο και περισσότερο κατά αστυνομικών. Αυτό αποτελεί νέα στρατηγική» πιστεύει ο πρόεδρος του συνδικάτου αστυνομίας Κόνραντ Φράιμπεργκ. Η μπάλα παίρνει και τους πολιτικούς. Στο Βαρίν, πόλη στο κρατίδιο Μέκλεμπουργκ Φορπόμερν, ο δήμαρχος Χανς-Πέτερ Γκόσελ έχει τεθεί υπό αστυνομική προστασία, επειδή δέχεται απειλές για τη ζωή του από τους σκίνχεντς. «Η φαιά βία μετατρέπεται σε τρομοκρατία» έγραψε εφημερίδα. Η Ακροδεξιά έχει εξελιχθεί «σε άμεση απειλή για το κράτος και το οικονομικό του σύστημα» πρόσθεσε εκπρόσωπος της Επιτροπής Προστασίας του Συντάγματος. Με πιο απειλητικούς τους αυτοαποκαλούμενους «Αυτόνομους Εθνικιστές». Σε έκθεση της επιτροπής αναλύονται περιγραφικά οι μηχανισμοί του τρόμου: οι νεαροί σκίνχεντς κατ΄ αρχάς συγκεντρώνονται σε συναυλίες ακροδεξιών συγκροτημάτων. Εκεί, υπό την επενέργεια ρατσιστικών συνθημάτων και αλκοόλ, «αναπτύσσουν επιθετικότητα που εκτονώνεται με αυθόρμητες πράξεις βίας».

Αυτό δεν αποκλείει βέβαια την καλή προετοιμασία τους. Τις παραμονές συναυλίας, π.χ., πολλές ομάδες νεοναζιστών δημοσιεύουν στις ιστοσελίδες τους τα ονόματα «καταζητουμένων» όπως δημοσιογράφων, πολιτικών, αριστερών ακτιβιστών, αστυνομικών. Μετά το πέρας της συναυλίας παρουσιάζουν με καμάρι φωτογραφίες από τις ζημιές που υπέστησαν τα θύματά τους.
Α λλά και πολιτικά η βία αποκτά νέα διάσταση. «Η Γερμανία γίνεται το πειραματικό εργαστήρι της νέας ευρωπαϊκής Ακροδεξιάς» γράφει ο δημοσιολόγος Χέρμπερτ Πραντλ.
Το νέο μαζικό κίνημα «συνδέει τις προλεταριοποιημένες εθνικοεπαναστατικές ομάδες των βάναυσων σκίνχεντς από την Ανατολική Ευρώπη με τις υπερσυντηρητικές της Μέσης και της Δυτικής Ευρώπης» προσθέτει. Και ο συνδετικός κρίκος για αυτό είναι το ΝΡD (Εθνικό Κόμμα Γερμανίας) που καλύπτει πλέον όλο το ακροδεξιό φάσμα « από το αντιαστικό επαναστατικό έως το αστικό λαϊκιστικό». Το αποτέλεσμα είναι ένα νεοναζιστικό «λαϊκό μέτωπο» που δεν υπόσχεται τίποτε καλό για την Ευρώπη.
Επιπλέον, σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση, κάθε πέμπτος Γερμανός είναι ξενόφοβος. «Η ακροδεξιά στάση δεν αποτελεί πια περιθωριακό φαινόμενο, βρίσκεται στο κέντρο της κοινωνίας» εξηγεί ο κοινωνιολόγος Ελμαρ Μπρέλερ. Ο συνήθης τύπος του ακροδεξιού δεν είναι πια ο σκίνχεντ αλλά ο «πολίτης με γραβάτα» που είναι και ο πιο επικίνδυνος, επειδή παραμένει αθέατος. Και ο οποίος, υπό συνθήκες οικονομικής κρίσης, τείνει να είναι πιο επιρρεπής στο να εγκαταλείψει τα μεγάλα κόμματα, για να ψηφίσει τους νεοναζιστές.

ΣΧΟΛΙΟ "ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ': Ακόμα δεν έχω καταλάβει, γιατί ο κοσμάκης τρέμει τους ακροδεξιούς περισσότερο από τους αντιεξουσιαστές κολοαριστερούς και εβραιοκατευθυνόμενους προδότες. Τουλάχιστον, οι διαδηλώσεις των ακροδεξιών της όποιας χώρας, γίνονται πάντα υπέρ των συμφερόντων της κάθε Πατρίδας... που είναι το κακό δηλαδή;

Οι αριστεροί φοβούνται τους ακροδεξιούς, από εκεί ξεκινάει το μεγάλο πρόβλημα. Οι αριστεροί, μιας και έχουν εξαπλωθεί σαν τα παράσιτα στην κοινωνία μας, τρομοκρατούν τον κόσμο -με κάθε μέσο- ενάντια στους ακροδεξιούς, προσπαθώντας έτσι να επιτύχουν τα προδοτικά τους σχέδια... κατά κάθε Πατρίδας.

Και εμένα προσωπικά, ναι, καλά κάνουν και με φοβούνται μιας και φοράω γραβάτα και είμαι πάντοτε υπέρ Πίστεως και Πατρίδας. Ας έρθουν λοιπόν, οι αριστερούλιδες... να μου κλάσουν τ' αρχίδια... χα... χα.... χα...

Η γερμανική Ακροδεξιά σηκώνει κεφάλι

ΒΑΡΑΒΒΑΣ (λεηλάτης της εποχής) Ή ΧΡΙΣΤΟΣ (ακραίος της εποχής)

Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ

Ο εθνικοσοσιαλισμός πιστεύει ότι υπάρχουν δύο τρόποι να ζήσεις και συνεπώς δύο τύποι κοινωνικής συμβίωσης. Από τη μία έχουμε τον υλιστικό τρόπο διαβίωσης όπου τα άτομα επιδιώκουν την ευτυχία μέσω της απόκτησης υλικών αγαθών και πλούτου. Από την άλλη υπάρχει ο δρόμος προς την αρίστευση, του ιδεαλισμού -ή της ευγένειας- με τα άτομα να επιδιώκουν ιδεαλιστικούς σκοπούς πέρα από τις βασικές υλικές ανάγκες. Ο Εθνικοσοσιαλισμός πιστεύει ότι ο υλιστικός τρόπος ζωής είναι παρηκμασμένος- σπατάλη χρόνου, σπατάλη του εξελικτικού δυναμικού του ανθρώπου.

Σύμφωνα με τον εθνικοσοσιαλισμό, αυτές οι αξίες είναι η Τιμή, η Αφοσίωση και το Καθήκον - αυτές μόνον οι αξίες δημιουργούν το σωστό τύπο του ιδεαλιστή, αυτού δηλαδή του οποίου οι σκοποί και οι επιδιώξεις είναι αγνοί. Ένα πολιτισμένο άτομο είναι ένα πιο εξελιγμένο άτομο- κάποιο δηλαδή με ανώτερη, ευγενέστερη προσωπικότητα. Επιπλέον, είναι καθήκον του κάθε ευγενούς ανθρώπου να δρα σε συμφωνία με τα έργα, τη θέληση της Φύσης .
ΤΙΜΗ, ΑΦΟΣΙΩΣΗ, ΚΑΘΗΚΟΝ: ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

. ΣΧΟΛΙΟ «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ»

: Σήμερα, αν με ρωτήσετε τι πρεσβεύω ιδεολογικά, θα σας μιλούσα για Εθνικο-κοινωνισμό.

1. Ονειρεύομαι έναν κόσμο μορφωμένο, με Ελληνικό πνεύμα, Ελληνική σκέψη, με Ελληνική φιλοσοφία και αρετές, ήθος, πίστη και τιμή.

2. Ονειρεύομαι μια χώρα με αυστηρή Παιδεία και αυστηρή Αγωγή… μια χώρα με μια χώρα με πιστούς Χριστιανούς Ορθόδοξους.αδιάσπαστο το θεσμό της

Ελληνικής οικογένειας, Μια χώρα με άνδρες ΆΝΔΡΕΣ και γυναίκες ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Άνδρες που να μην είναι χλεχλέδες και φλώροι και γυναίκες που να μεγαλώνουν τα παιδιά τους με Ελληνικά ιδεώδη. Άνδρες πολεμιστές και γυναίκες άξιες.

3. Ονειρεύομαι μια Πατρίδα με ακροδεξιά πολιτική γραμμή στην Εξωτερική πολιτική και φιλολαϊκή πολιτική γραμμή στην Εσωτερική πολιτική. Οραματίζομαι μια Ελλάδα που θα την τρέμουν οι υπόλοιπες χώρες. Οραματίζομαι μια χώρα, όπου όποιος τολμά να καίει την Ελληνική σημαία… θα τον καίει η Δικαιοσύνη. Ονειρεύομαι μια χώρα που να μην ανέχεται καμία Εθνική ταπείνωση. Μια χώρα με τσαμπουκά. Μια χώρα που να θυμίζει την Αρχαία Ελληνική Σπάρτη. Μια χώρα με ένα σύγχρονο Λυκούργο και έναν σύγχρονο Λεωνίδα.
4
. Οραματίζομαι μια χώρα χωρίς Αριστερούς και γενικότερα χωρίς ανθέλληνες. Ο αφανισμός της «αριστεράς πτέρυγας» από τον τόπο μας, θα οδηγήσει την Πατρίδα μας στην απόλυτη λύτρωση. Οι «κόκκινοι» πρέπει να απομακρυνθούν. Να διωχτούν. Οι αριστερο-σοσιαλο-κομμουνιστές αποτελούν τα παράσιτα της κοινωνίας μας… του Έθνους μας.

Εμείς οι Πατριώτες ή Εθνικιστές ή Έλληνες είμαστε τα παρασιτοκτόνα εναντίον τους. Μόνο εμείς μπορούμε να τους σταματήσουμε και αυτό το γνωρίζουν όλοι τους πολύ καλά.

ΣΧΟΛΙΟ «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ»:

ΣΩΚΡΑΤΗΣ Ε. ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ν.Ε ΛΑΟΣ ΧΑΝΙΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΛΑ.Ο.Σ ΚΡΗΤΗΣ

http://www.molonlabe-socrates.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...