Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

Και «ΕΠΙΣΗΜΑ» υπάρχουν ΜΑΣΟΝΟΙ- ΝΑΪΤΕΣ ΣΤΟΝ ΛΑ.Ο.Σ




Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Ε.Α. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΩΝ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΝΑΪΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ.:

Καλά ρε ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ έχεις γενικό διευθυντή στο κόμμα σου τον αρχηγό των Ναιτων –μασόνων; Και που είναι ρε μεγάλε το πατρίδα –θρησκεία –οικογένεια; Oτι έχεις μαζέψει κάθε καρυδιάς καρύδι είναι γνωστό. Αλλά τώρα επισημοποιείται κιόλας. Ας είναι καλά τα κοροΐδα που σε πιστέψανε η συνεχίζουνε να σε πιστεύουνε. Το ωραίο είναι που στην εκπομπή ήταν καλεσμένοι και αλλά στελέχη του ΛΑΟΣ Ρουμπανης-Γουδης και δεν είπανε τίποτα. Αυτό σημαίνει ότι αλληλογνωρίζονται και δεν τους προκάλεσε «έκπληξη» η αποκάλυψη.


Το Τάγμα των Ναϊτών Ιπποτών, Γαλλικής προελεύσεως κατά βάση, έγινε ξακουστό από τον ηρωισμό και την υψηλού επιπέδου δράση των μελών του.
Δημιουργήθηκε στα Ιεροσόλυμα το έτος 1118 από τον Hugues de Payens, τον Geoffroy de Saint Omer και άλλους επτά Γάλλους ιππότες που ακολούθησαν τον Godefroy de Bouillon. Όλοι μαζί, αφιερώθηκαν στην προστασία των Αγίων Τόπων και των προσκυνητών που τους επισκέπτονταν.
Ησαν, οι «Φτωχοί Ιππότες του Χριστού.» Στο Συμβούλιο της Troyes, το 1128, ο Ποντίφικας Ονόριος ο 2ος, αναγνώρισε το Τάγμα επισήμως .Καθ΄ υπόδειξη δε του Αγίου Βερνάρδου, του 1ου αβά του Κλερβό, του έδωσε συμβολική και αυστηρή μορφή. Καθιέρωσε σαν ένδυμα των Ιπποτών τον λευκό μανδύα (σύμβολο αγνότητας και καθαρότητας της ζωής τους) και τον κόκκινο σταυρό με τους δύο οριζόντιους βραχίονες (σύμβολο του αίματος που οι Ιππότες καλούνταν να χύσουν για την προστασία των Αγίων Τόπων) Με την ενδυμασία αυτή, οι Ναϊτες Ιππότες ξεχώριζαν από τους άλλους Σταυροφόρους. Ο βασιλέας των Ιεροσολύμων Μποντουέν ο 2ος, παραχώρησε στους Ιππότες ένα κτίριο δίπλα στον παλαιό Ναό του Σολομόντα, όπου κι εγκαταστάθηκαν.
Από τότε, οι Ιππότες αυτοί πήραν την ονομασία
«Ναϊτες Ιππότες» ή «Ιππότες του Ναού».
Το Τάγμα των Ναϊτών Ιπποτών ήταν το αγαπημένο του Αγίου Βερνάρδου, το ευνοούμενο του εκάστοτε Πάπα και ο Ήρωας των Σταυροφοριών.
Στις 15 Ιουνίου 1163, με Παπικό Διάταγμα, το Τάγμα πήρε μία προνομιακή θέση στον χώρο της Εκκλησίας. Κατά την διάρκεια των 180 χρόνων των Σταυροφοριών, οι Ναϊτες, με την τεχνογνωσία που απέκτησαν, οικοδόμησαν στην Ευρώπη και τους Αγίους Στον Οικονομικό τομέα, οι Ιππότες Ναϊτες δημιούργησαν το τελειότερο και ισχυρότερο Τραπεζικό Σύστημα της Ευρώπης. Είναι οι εφευρέτες της Τραπεζικής Επιταγής, της φύλαξης και μεταφοράς πολύτιμων αγαθών και προσώπων. Μετά την πτώση των Ιεροσολύμων το 1187, οι Ιππότες του Ναού αποσύρθηκαν στον Αγιο Ιωάννη της Ακρας. Αργότερα, μετά την κατάκτηση της περιοχής από τους Σαρακηνούς το 1291, όπου πέθανε ηρωικά ο 21ος Μεγάλος Διδάσκαλος των Ιπποτικού Τάγματος των Ναϊτών, ο Guillaume de Beaujeu, οι Ιππότες εγκαταστάθηκαν στην Νήσο Κύπρο. Η έδρα τους μεταφέρθηκε από τα Ιεροσόλυμα στο Παρίσι, στο Μοναστήρι των Ναϊτών. Μετά από πολυετείς αγώνες, θυσίες και μεγάλη συνεισφορά στην υπηρεσία της Χριστιανοσύνης και του πολιτισμού, το Τάγμα των Ναϊτών Ιπποτών έγινε υπερδύναμη, κατέχοντας, δόξα, πλούτη, Κάστρα και αμέτρητες ιδιοκτησίες σε όλη την Ευρώπη.
Η κάθε ιδιοκτησία είχε την δική της γεωργική παραγωγή, που εξασφάλιζε σημαντική οικονομική συνεισφορά στα κεντρικά Ταμεία του Τάγματος.

http://makelio.blogspot.com/?zx=d6ccbc426a62ccf2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...