Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

Η ΛΗΣΤΕΙΑ των ανεξέλεγκτων ΚΑΡΤΕΛ

Κάνε κλικ στην εικόνα

Η ληστρική συμπεριφορά των σούπερ μάρκετ έναντι του Έλληνα καταναλωτή, ξεπέρασε πλέον κάθε προηγούμενο. Η κατάσταση έχει εισέλθει σε καθεστώς θρασύτατης εκμετάλλευσης με την ανοχή, αν όχι αδειοδότηση, από την Κυβέρνηση των «Καρτέλ» να συμπεριφέροντε ως κοινοί κλέφτες. Συγκρίναμε με θρησκευτική ευλάβεια και προσοχή, προκειμένου να μην υποπέσουμε σε σφάλμα, τις τιμές μεταξύ ενός συνοικιακού σούπερ μάρκετ στη Γερμανία και δύο συνοικιακών σούπερ μάρκετ στην Αττική. Συγκρίναμε προϊόντα ίδιας μάρκας και ιδίου περιεχομένου. Τα αποτελέσματα της έρευνας αποκαλύπτουν το μέγεθος της ληστείας που εφαρμόζεται κατά παράβαση της όποιας εμπορικής λογικής και του κοινά αποδεκτού περιθωρίου εμπορικού κέρδους. Πρόκειται για επίδειξη θράσους, αλλά και για τρανή απόδειξη πως οι μεγαλέμποροι και οι ιδιοκτήτες – μέτοχοι των μεγάλων εισαγωγικών εταιρειών που στις περισσότερες περιπτώσεις είναι οι ίδιες οι αλυσίδες των σούπερ μάρκετ.
Οι διαφορές μεταξύ των τιμών ξεπερνούν ακόμη και το 140% σε είδη καθημερινής χρήσης. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των εξειδικευμένων ινστιτούτων ο Έλληνας καταναλωτής χρειάζεται θεωρητικά περίπου άλλον ένα μισθό για να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του, όταν συγκρίνει κανείς τις χαμηλότερες τιμές στη Γερμανία και τα σαφώς υψηλότερα εισοδήματα του μέσου Γερμανού εργαζόμενου.
Επισκεφθήκαμε 4 σούπερ μάρκετ. Στη Γερμανία αγοράσαμε από το κατάστημα της γνωστής αλυσίδας «Rossmann» και από ένα συνοικιακό σούπερ μάρκετ. Στην Ελλάδα αγοράσαμε από τον «Σκλαβενίτη» και από ένα «Carrefour» σε λαϊκές συνοικίες. Η σύγκριση εξεγείρει ακόμη και τους πιο ψύχραιμους πολίτες. Συζητάμε πάντα για προϊόντα που δεν λείπουν ποτέ από κάθε μέσο ελληνικό σπίτι." http://black-mail.blogspot.com/

Ο υπουργός μας καλεί να κάνουμε εμπάργκο επειδή το κράτος είναι ανίκανο

ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ Ο... ΘΕΟΣ!


Θέλουμε ονόματα


Πιστεύει αυτός ο ανεκδιήγητος υπουργός ότι μπορεί να τα βάλει με τα «αφεντικά» του;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...