Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 1 Μαρτίου 2009

«ΣΦΑΛΙΑΡΑ» στον ΒΑΣΙΛΑΚΗ από τον ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ


Όμως, ο "Ιούδας" με τα τριάκοντα(τρεις φορές επάνω ο μισθός του) του Βγενόπουλου δεν μπορούσε να αντισταθεί. Όπερ σημαίνει ότι η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ πέρασε στα χέρια του mister MIG. Δεν... θα μπορούσε να πάρει ποτέ ο Βγενόπουλος τέτοια απόφαση αν δεν είχε τελειώσει το θέμα της αγοράς της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ. Γιατί; Απλό, απλούστατο. Ο Σιμιγδαλάς, το υπ' αριθμ. 1 στέλεχος της AEGEAN, είναι ίσως ο μοναδικός άνθρωπος στην Ελλάδα που ξέρει τι σημαίνει αεροπορική επιχείρηση.
Ήδη η MIG έχει πραγματοποιήσει δύο σημαντικές μετεγγραφές από την Aegean (Α. Συμιγδαλάς και Σ. Δαλιάκας), ενώ φημολογείται ότι επίκειται και τρίτη στελέχους της από την τεχνική υποστήριξη.

Δυσφορία Aegean

Μυστική συνάντηση πραγματοποιήθηκε προ δεκαπενθημέρου μεταξύ του αντιπροέδρου της MIG Ανδ. Βγενόπουλου και των βασικών μετόχων της Aegean Airlines Θεόδωρου και Ευτύχιου Βασιλάκη, με αφορμή τη διαφαινόμενη αναδιάταξη της εγχώριας αγοράς αερομεταφορών και ενώ οι διαπραγματεύσεις για την πώληση της Ο.Α. βαίνουν προς το τέλος .Αν και δεν έχει μεταδοθεί το παραμικρό γι' αυτή την επαφή, από το περιβάλλον της Aegean Airlines, που πέρσι υπερσκέλισε την Ο.Α. σε επιβάτες, προκύπτει άρνηση, δυσφορία και σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και πανικός για την επόμενη μέρα. Η Aegean πλέον μετρά σοβαρά το ενδεχόμενο να έχει απέναντί της έναν ιδιώτη που έχει κάθε λόγο να αναστήσει την «Ολυμπιακή», ενώ η ίδια -εισηγμένη και στο Χ.Α.- θα διανύει την κύρια περίοδο της αποπληρωμής των δόσεων για τα νέα αεροσκάφη της. Πάντως αν κριθεί από το τι ακολούθησε τη συνάντηση MIG-Aegean, μάλλον συνάγεται το συμπέρασμα ότι η διμερής επαφή πυροδότησε πόλεμο Σύμφωνα με πληροφορίες η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του κ. Βγενόπουλου, ο οποίος επιχείρησε να δρομολογήσει πλαίσιο κοινών δράσεων και «συνεργιών», με την Aegean, στην περίπτωση που η MIG γίνει ο ανάδοχος των στοιχείων του ενεργητικού της «Ολυμπιακής» (πτητικό έργο και τεχνική βάση).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...