Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

ΠΟΛΛΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΧΟΣ ΠΟΛΥΣ….


«Έσκασαν» επιταγές ύψους 5 εκατ. ευρώ γνωστού έμπορου αυτοκινήτων στα χέρια μεγάλης τράπεζας, με αποτέλεσμα η τελευταία να «παγώσει» τις γραμμές πίστωσης της εν λόγω αντιπροσωπείας με έδρα τα Βόρεια προάστια και να «μπλοκάρει» τα υπόλοιπα των καταθετικών λογαριασμών της.

Ωστόσο για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στην αγορά -αφού πάντα υπάρχει ο κίνδυνος του ντόμινο όταν σκάει μεγάλο κανόνι- κρατάει στα χέρια της τις ακάλυπτες επιταγές, αν και τις έχει «σφραγίσει», για να μην περάσει στη «μαύρη λίστα» του Τειρεσία ο όμιλος εμπορίας ΙΧ.

Ας σημειωθεί ότι καλά ενημερωμένες τραπεζικές πηγές αναφέρουν ότι η αντιπροσωπεία που είναι υπό κατάρρευση, βρίσκεται σε συζητήσεις για ενδεχόμενη στρατηγική συμμαχία με τράπεζα.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στελέχη της ενδιαφερόμενης τράπεζας είχαν επαφές με τους οικονομικούς συμβούλους της αντιπροσωπείας και ζήτησαν να μελετήσουν τα οικονομικά της στοιχεία.

Την ίδια ώρα οι πωλητές του ομίλου επικοινωνούν με πελάτες που έχουν παραγγείλει αυτοκίνητα, στους οποίους αναφέρουν ότι το υπό παράδοση ΙΧ θα αργήσει να εκτελωνιστεί και αν επιθυμούν να αποκτήσουν κάποιο άλλο ετοιμοπαράδοτο μοντέλο.

Όμως στην αγορά «ακούγεται» και το όνομα ετέρου μεγάλου παίκτη στην αγορά αυτοκινήτων, ότι δεν πληρώνει εισφορές και ΦΠΑ. Σάλος με το...κανόνι της Μiss Mercedes - Λαινοπούλου

http://www.capital.gr/Articles.asp?id=704532

ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΗΤΑΝ ΟΚΤΩ ΙΝΤΣΩΝ. Α.Μ.Ι.Τ.Σ.Η.Σ είναι πολλά τα λεφτά ΜΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...