Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

Χρυσοχοϊδης «Η Αγροφυλακή, δεν έχει κανένα λόγο ύπαρξης


Πότε και που το κατάλαβες αυτό ρε αμερικανόθρεφτε Υπουργέ ; στο κολωνάκι που έπινες τον καφέ σου; Γιατί εμάς άλλα στοιχεία μας έδωσε ο Πρόεδρος της αγροφυλακής περιφέρειας Κρήτης ο Μανώλης ο Καλοκύρης. Συγκεκριμένα από 1/1/08 έως 31/8/09 βεβαιώθηκαν μόνο στην Κρήτη 3.443 αδικήματα σε βαθμό πταίσματος ενώ το συνολικό ποσόν των ζημιών έφτανε τις 580.000 ευρώ. Σε βαθμό πλημμελήματος σημειώθηκαν 708 παραβάσεις με ζημίες που αγγίζουν το 1.000.000.Επισης επέλυσαν 3.016 αστικές διαφορές . Σημαντική εξάλλου ήταν η συνδρομή τους σε σώματα ασφαλείας 467 σε δικαστικές αρχές 571 σε γεωργικές υπηρεσίες 255 και στην τοπική αυτοδιοίκηση 741 . Οπότε μεγάλε υπουργέ οι αριθμοί σε διαψεύδουν παταγωδώς. Εάν θέλεις να ξεκινήσεις την «καριέρα» σου ως διώκτης των διορισμένων από την προηγούμενη κυβέρνηση και δεί από τον Μητσοτάκη όπως λέτε για δικαιολογία θα έπρεπε να ξέρεις ότι τα χωράφια, οι βοσκότοποι , τα ζώα, το περιβάλλον, και γενικά η ύπαιθρος που θέλουν φύλαξη δεν είναι κανενός άλλου αλλά των πολιτών .Ανεξάρτητα που πολλοί πολιτικοί δηλώνεται στο πόθεν αίσχος σας κάτοχοι χορτολιβαδικων εκτάσεως (και μάλιστα είναι τόσο το θράσος σας που βάλατε χορτολιβαδικές στην Κηφισιά) για να «ξεφύγετε» Έχεις σκεφτεί μεγάλε πασοκικε «εκδικητή» τι θα απογίνουν οι χίλιες τόσες οικογένειες τους; Και μην μας πεις ότι αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα της χώρας, και από εκεί έβαλες αρχή για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα των προηγουμένων? Πέστο για να γελάσει πολύς κόσμος μαζί σου και να ξεχάσει την πίκρα του. Ελπίζουμε να καταλάβεις το πόσο ανάλγητο, και πολιτικά ανήθικο, είναι να ξεκινήσεις το υπουργιλίκι σου πετώντας στον δρόμο ανθρώπους που πρόσφεραν, με μηδέν μέσα κοινωνικό έργο, και να ανακαλέσεις την απόφαση σου αυτή που στο κάτω-κάτω είναι απλή εξαγγελία.


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο μεγαλέ καλά τα λες

Unknown είπε...

Μια χαρά τα λες !!!!

ΑΣΤΥΝ. ΤΜΗΜΑ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ είπε...

Κολοκύθια νερόβραστα με ρίγανη!
Κάνενα λόγο ύπαρξης δεν έχει η αγροφυλακή. Καταλαβαίνω την αγωνία σου, αλλά μην υποτιμάμε την κοινή λογική! Όσο για τα στοιχεία... απλή στατιστική είναι. Και σταμάτα την προπαγάνδα επιτέλους! Κανείς δεν θα απολυθεί. θα μεταταχθείτε στους ΟΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ
======================================================================
Αγαπητοί συνάδεφοι οι μέρες και τα έργα του ΠΑΣΟΚ έφτασαν δυστυχώς..Τα βλέπουμε,τα ζούμε,τα ακούμε καθημερινά απο τα ΜΜΕ που με τόσο ζήλο το υποστήριζαν και το μανατζάριζαν,για να κατακτήσει την εξουσία.Το πρώτο μέλημα του πριν ακόμα αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας ήταν να εξαγγείλει την κατάργηση της υπηρεσίας μας και να προσπαθήσει να βρει τρόπο να μας διώξει τελείως από το ευρύτερο δημόσιο,εξαντλώντας πάνω μας κάθε ρεκόρ πολιτικού ρεμβασισμού.Δυστυχώς για αυτούς και ευτυχώς μας το δεύτερο δε μπόρεσε να να το καταφέρει.Παρά τις ύπουλες μεθόδους που πήγαν να χρησιμοποιήσουν για το διωγμό μας απο το δημόσιο απέτυχαν.Μπορέσαμε να μπλοκάρουμε τα νοσηρά τους σχέδια και μπροστα στην πανελλήνια κατακραυγή το τροποποίησαν και εξήγγειλαν την μετάταξη μας σε αλλες υπηρεσίες.Μέ στοιχεία που μάζεψα απο την αγρονομική περιφέρεια Κρήτης ο βουλευτής κ.Κεφαλογιάννης Μανώλης [πρώην πουργός εμπορικής ναυτιλίας]κατέθεσε ερώτηση στό κοινοβούλιο για μας στίς 20/10/09.Τήν απάντηση για την κατάργηση της υπηρεσιας όπως διτυπώνεται στην ερώτηση του στη βουλή,και για το πως προτίθεται η κυβέρνηση να αξιοποιήσει το προσωπικό της Αγροφυλακής θα το γνωρίζουμε σε 25 εργάσιμες ημέρες.Εύχομαι καλη δύναμη σε όλους και κανένας συνάδελφος να μη σταματήσει τον αγώνα του έναντι στήν αδικία μέχρι της απόλυτης δικαίωσης μας. Μάνος Καλοκύρης
======================================================================

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...