Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Δεν ήταν πατρινιές που…….. οι «φοιτήτριες»


Σάλος έχει ξεσπάσει με την αποκάλυψη ενός ερωτικού κυκλώματος από φοιτήτριες, που παρείχε σεξ σε γνωστούς πατρινούς με χοντρά πορτοφόλια. Την Τρίτη το βράδυ συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ηθών μια 17χρονη φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Πατρών και συγκεκριμένα σε Τμήμα Κοινωνικών Επιστημών. Πρόκειται για 17χρονη Αθηναία, που είχε έρθει σε συνεννόηση με έναν μεσήλικα επίσης από την Αθήνα ο οποίος την προωθούσε στα ερωτικά ραντεβού. Το άτομο αυτό αναζητά η Ασφάλεια Πατρών. Ο εγκέφαλος είχε αναρτήσει στην ιστοσελίδα patras.olx.gr την ερωτική αγγελία και ο ενδιαφερόμενος έπρεπε να στείλει μήνυμα για να το απαντήσουν οι κοπέλες. Μόλις κλεινόταν το ραντεβού, μετά από αρκετές ημέρες αναμονής, ο εγκέφαλος ενημερωνόταν για τη διάρκειά του και ακολούθως κατέγραφε το ποσό που παραλάμβανε η κοπέλα. Εκτός από την κοπέλα που συνελήφθη, αναζητείται μια ακόμα νεαρή, μάλλον φοιτήτρια, με την οποία πήγαιναν στα ραντεβού που κλείνονταν σε γνωστά ξενοδοχεία της Πάτρας.
H αγγελία που είχαν αναρτήσει οι δύο κοπέλες στο διαδίκτυο, όπως αυτή αναφέρεται στη δικογραφία που έχει στα χέρια της η Ασφάλεια έχει ως εξής:
«Είμαστε 18χρονες φοιτήτριες και πολύ …..


άτακτες. Εύη και Λιζέτα, Ελληνίδες 100%.
Ερχόμαστε στο χώρο σου ή σε ξενοδοχείο (εξοδα ξενοδοχείου δικά σου).
Τα δωράκια μας:
1 ώρα 400 ευρώ
2 ώρες 700 ευρώ
3 ώρες 1000 ευρώ.
Τα εξτρά μας:
Όλα στο στοματάκι μας επιπλέον 50 ευρώ
Κατάποση επιπλέον 50 ευρώ
Όχι πρωκτικό.
Το πρόγραμμά μας:
Ελεύθερο στοματικό-φιλί με γλώσσα- Σεξ για όλες τις στάσεις-Τελείωμα στο πρόσωπο ή στο σώμα μας.
Για ραντεβού συνεννόηση με το μάνατζέρ μας, μόνο με μηνύματα sms στο 6940-107*** και ώρες καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, καθημερινά εκτός Κυριακής.
(Κλείσιμο ραντεβού ένα εξάωρο πριν την ώρα που θέλετε ή ακόμα καλύτερα από την προηγούμενη ημέρα). Αν ακυρώσετε δύο φορές ραντεβού μαζί μας, μετά δεν ξανά εξυπηρετούμε.
Φιλάκια, σας περιμένουμε» Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...