Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Συσπυρωνωνται οι εξαπατηθέντες του ΛΑΟΣ


200 ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ ΣΥΝΑΝΤΩΝΤΑΙ ΣΤΟ "ΚΟΡΑΛΛΙ"
Kίνηση από 200 στελέχη του ΛΑ.ΟΣ. που πιστεύουν πως ο Καρατζαφέρης τους εξαπάτησε κατά την προεκλογική περίοδο. Ήδη, αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση την Πέμπτη στο κέντρο "Κοράλλι" στο Παλαιό Φάληρο. Επικεφαλής της κίνησης είναι η Αθήνη και ο Μπουγάς. Οι 200 θα καταγγείλουν τον πρόεδρο του κόμματος για πολιτική απάτη και θα επιχειρήσουν να ενισχύσουν τις τάξεις τους με άλλους δυσαρεστημένους.

Σίγουρα είναι ποιο πολλοί οι εξαπατηθεντες από τους εναπομείναντες. Εαν συγκεντρώνονταν όλοι σε ομάδα, θα τον είχαν διαλύσει τον ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ. από ότι όμως λένε είναι από όλα τα μέρη της χώρας και δεν υπάρχει κεντρικό καθοδηγητικό όργανο για να τους ενώσει,

«Κατόπιν προσωπικής επαφής μου με τον Αντώνη Σαμαρά , στα πλαίσια τού πολιτικού στίγματος της σημερινής ΑΥΘΕΝΤΙΚΗΣ λαϊκής - κοινωνικής - πατριωτικής Δεξιάς , συντάσσομαι πλέον ολόψυχα στο πλευρό του , ενώ μαζί μου προσχωρεί και μεγάλος αριθμός διαφωνούντων με την «γραμμή» τού κόμματος ΛΑ.Ο.Σ. , απογοητευμένων από την αλλοπρόσαλλη πολιτική τού αρχηγού του».

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΖΑΒΟΥΛΗΣ

Ο δικηγόρος στο επάγγελμα Στέργιος Τζαβούλης, παραιτήθηκε προ ολίγων ημερών από το κόμμα τού Καρατζαφέρη. Διετέλεσε νομικός σύμβουλος, τόσον τού ΛΑ.Ο.Σ. ως πολιτικό κόμμα, όσον και τού ιδίου τού Γιώργου Καρατζαφέρη ως πολιτικό πρόσωπο.

Υπήρξε πολιτευτής της Α' Αθηνών με τον ΛΑ.Ο.Σ. , μέλος τής Κεντρικής Επιτροπής τού κόμματος, πρόεδρος της ΟΚΕ Δικαιοσύνης (της σκιώδους τρόπον τινά «κυβερνήσεως» τού ΛΑ.Ο.Σ.), γραμματέας Δημοσίου Τομέως και τέλος, πρόεδρος τής ΕΚΟ Δικηγόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...