Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Ποια είναι η “Γυναίκα- τρομοκράτης”;


Γυναίκα-μυστήριο συμπεριλαμβάνεται στην ομάδα των δραστών της τρομοκρατικής επίθεσης στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής. Ποιο το προφίλ της γυναίκας που εκτελεί εν ψυχρώ;

Οι αστυνομικοί είναι σίγουροι ότι η γυναίκα ήταν κοντά ή πάνω στις μηχανές που έριξαν 100 σφαίρες στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής. Οι αρχές εξετάζουν προσεκτικά τα στοιχεία σχετικά με το ύψος, το βάρος και οτιδήποτε άλλο οδηγήσει στην σύλληψη τόσο της ίδιας, όσο και των υπολοίπων μελών της συμμορίας που «γάζωσε» τους αστυνομικούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα δεν πυροβόλησε, αλλά βρισκόταν στην ομάδα υποστήριξης.

Ενδιαφέρον είναι οτι στο χτύπημα του Επαναστατικού Αγώνα κατά του αστυνομικού Διαμαντή Μαντζούνη συμμετείχε επίσης μια γυναίκα. Διαβάστε τις πληροφορίες για την γυναίκα-εκτελεστή του Επαναστατικού Αγώνα. Τις τελευταίες ώρες, η αστυνομία διαρρέει οτι πίσω από το χτύπημα κρύβεται πιθανότατα ο Επαναστατικός Αγώνας και όχι η Σέχτα Επαναστατών.

Στην επίθεση της Αγ. Παρασκευής υπήρχαν πολλοί αυτόπτες μάρτυρες που είδαν τους τρομοκράτες. Οι μάρτυρες έχουν δώσει πληροφορίες για τον σωματότυπο των δραστών που βοηθούν την αστυνομία. Ένας από αυτούς τους μάρτυρες είδε την γυναίκα και κατέθεσε οτι η ύποπτη φορούσε μαύρα και στεκόταν λίγα μέτρα μακριά από το σημείο της επίθεσης περιμένοντας τους δράστες.

Διαβάστε ποιος έκανε το τρομοκρατικό χτύπημα στο ΑΤ της Αγ. Παρασκευής και ποιον δημοσιογράφο απειλεί ο Επαναστατικός Αγώνας σε προκήρυξη του.

Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...